Advanced search
Add to list

Implementatie van innovatieve duurzame energiebronnen en hun interactie op het distributienet

Jan Desmet (UGent) , Colin Debruyne (UGent) , Johan Vanalme and Bart Verhelst (UGent)
(2010)
Author
Organization
Abstract
Het boek is een algemene situering van fotovoltaïsche energie, opgedeeld in twee grote delen: een technisch en een economisch georiënteerd deel. Het eerste deel behandelt de technische aspecten van de koppeling van decentrale productie op het distributienet. De verschillende onderdelen van een netgekoppelde fotovoltaïsche installatie worden een voor een uitgewerkt. Het tweede deel van dit boek heeft tot doel de lezer toe te laten om een oordeel te vellen of een instalatie economisch haalbaar is voor zijn situatie. Hierbij worden niet enkel de invloed van economische parameters maar ook van technische parameters onderzocht.
Keywords
power quality, duurzame energie

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Desmet, Jan, et al. Implementatie van Innovatieve Duurzame Energiebronnen En Hun Interactie Op Het Distributienet. Howest. Lemcko, 2010.
APA
Desmet, J., Debruyne, C., Vanalme, J., & Verhelst, B. (2010). Implementatie van innovatieve duurzame energiebronnen en hun interactie op het distributienet. Howest. Lemcko.
Chicago author-date
Desmet, Jan, Colin Debruyne, Johan Vanalme, and Bart Verhelst. 2010. Implementatie van Innovatieve Duurzame Energiebronnen En Hun Interactie Op Het Distributienet. Kortrijk: Howest. Lemcko.
Chicago author-date (all authors)
Desmet, Jan, Colin Debruyne, Johan Vanalme, and Bart Verhelst. 2010. Implementatie van Innovatieve Duurzame Energiebronnen En Hun Interactie Op Het Distributienet. Kortrijk: Howest. Lemcko.
Vancouver
1.
Desmet J, Debruyne C, Vanalme J, Verhelst B. Implementatie van innovatieve duurzame energiebronnen en hun interactie op het distributienet. Kortrijk: Howest. Lemcko; 2010. XXIV, 269.
IEEE
[1]
J. Desmet, C. Debruyne, J. Vanalme, and B. Verhelst, Implementatie van innovatieve duurzame energiebronnen en hun interactie op het distributienet. Kortrijk: Howest. Lemcko, 2010.
@book{945469,
 abstract   = {{Het boek is een algemene situering van fotovoltaïsche energie, opgedeeld in twee grote delen: een technisch en een economisch georiënteerd deel. Het eerste deel behandelt de technische aspecten van de koppeling van decentrale productie op het distributienet. De verschillende onderdelen van een netgekoppelde fotovoltaïsche installatie worden een voor een uitgewerkt.
Het tweede deel van dit boek heeft tot doel de lezer toe te laten om een oordeel te vellen of een instalatie economisch haalbaar is voor zijn situatie. Hierbij worden niet enkel de invloed van economische parameters maar ook van technische parameters onderzocht.}},
 author    = {{Desmet, Jan and Debruyne, Colin and Vanalme, Johan and Verhelst, Bart}},
 isbn     = {{9789081549806}},
 keywords   = {{power quality,duurzame energie}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{XXIV, 269}},
 publisher  = {{Howest. Lemcko}},
 title    = {{Implementatie van innovatieve duurzame energiebronnen en hun interactie op het distributienet}},
 year     = {{2010}},
}