Advanced search
1 file | 13.26 MB Add to list

Een nieuwe kijk op de populatie van de beide urnenvelden te Velzeke : strontiumanalyse van gecremeerd bot als indicator van mobiliteit tijdens de late brosntijd en de vroege ijzertijd

Author
Organization
Project

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 13.26 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Mulder, Guy, et al. “Een Nieuwe Kijk Op de Populatie van de Beide Urnenvelden Te Velzeke : Strontiumanalyse van Gecremeerd Bot Als Indicator van Mobiliteit Tijdens de Late Brosntijd En de Vroege Ijzertijd.” HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE, vol. 20, no. 1, 2021, pp. 349–56.
APA
De Mulder, G., Dalle, S., Sabaux, C., Veselka, B., Capuzzo, G., Sengelov, A., … Snoeck, C. (2021). Een nieuwe kijk op de populatie van de beide urnenvelden te Velzeke : strontiumanalyse van gecremeerd bot als indicator van mobiliteit tijdens de late brosntijd en de vroege ijzertijd. HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE, 20(1), 349–356.
Chicago author-date
De Mulder, Guy, Sarah Dalle, Charlotte Sabaux, Barbara Veselka, Giacomo Capuzzo, Amanda Sengelov, Marta Hlad, et al. 2021. “Een Nieuwe Kijk Op de Populatie van de Beide Urnenvelden Te Velzeke : Strontiumanalyse van Gecremeerd Bot Als Indicator van Mobiliteit Tijdens de Late Brosntijd En de Vroege Ijzertijd.” HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE 20 (1): 349–56.
Chicago author-date (all authors)
De Mulder, Guy, Sarah Dalle, Charlotte Sabaux, Barbara Veselka, Giacomo Capuzzo, Amanda Sengelov, Marta Hlad, Eugène Warmenbol, Elisavet Stamataki, Mathieu Boudin, Rica Annaert, Kevin Salesse, Dries Tys, Martine Vercauteren, and Christophe Snoeck. 2021. “Een Nieuwe Kijk Op de Populatie van de Beide Urnenvelden Te Velzeke : Strontiumanalyse van Gecremeerd Bot Als Indicator van Mobiliteit Tijdens de Late Brosntijd En de Vroege Ijzertijd.” HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE 20 (1): 349–356.
Vancouver
1.
De Mulder G, Dalle S, Sabaux C, Veselka B, Capuzzo G, Sengelov A, et al. Een nieuwe kijk op de populatie van de beide urnenvelden te Velzeke : strontiumanalyse van gecremeerd bot als indicator van mobiliteit tijdens de late brosntijd en de vroege ijzertijd. HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE. 2021;20(1):349–56.
IEEE
[1]
G. De Mulder et al., “Een nieuwe kijk op de populatie van de beide urnenvelden te Velzeke : strontiumanalyse van gecremeerd bot als indicator van mobiliteit tijdens de late brosntijd en de vroege ijzertijd,” HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE, vol. 20, no. 1, pp. 349–356, 2021.
@article{8730552,
 author    = {{De Mulder, Guy and Dalle, Sarah and Sabaux, Charlotte and Veselka, Barbara and Capuzzo, Giacomo and Sengelov, Amanda and Hlad, Marta and Warmenbol, Eugène and Stamataki, Elisavet and Boudin, Mathieu and Annaert, Rica and Salesse, Kevin and Tys, Dries and Vercauteren, Martine and Snoeck, Christophe}},
 issn     = {{0773-445X}},
 journal   = {{HANDELINGEN VAN HET ZOTTEGEMS GENOOTSCHAP VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE}},
 language   = {{dut}},
 number    = {{1}},
 pages    = {{349--356}},
 title    = {{Een nieuwe kijk op de populatie van de beide urnenvelden te Velzeke : strontiumanalyse van gecremeerd bot als indicator van mobiliteit tijdens de late brosntijd en de vroege ijzertijd}},
 volume    = {{20}},
 year     = {{2021}},
}