Advanced search
Add to list

De rechten en noden van het kind en/ of de rechten en noden van de mens : open vragen en persoonlijke overtuigingen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Apostel, Leo. “De Rechten En Noden van Het Kind En/ of de Rechten En Noden van de Mens : Open Vragen En Persoonlijke Overtuigingen.” Rechten van Kinderen : Een Tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent Naar Aanleiding van de UNO-Conventie Voor de Rechten van Het Kind, edited by Eugène Verhellen et al., Kluwer, 1989, pp. 33–83.
APA
Apostel, L. (1989). De rechten en noden van het kind en/ of de rechten en noden van de mens : open vragen en persoonlijke overtuigingen. In E. Verhellen, F. Spiesschaert, & L. Cattrijsse (Eds.), Rechten van kinderen : een tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent naar aanleiding van de UNO-conventie voor de rechten van het kind (pp. 33–83). Antwerpen: Kluwer.
Chicago author-date
Apostel, Leo. 1989. “De Rechten En Noden van Het Kind En/ of de Rechten En Noden van de Mens : Open Vragen En Persoonlijke Overtuigingen.” In Rechten van Kinderen : Een Tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent Naar Aanleiding van de UNO-Conventie Voor de Rechten van Het Kind, edited by Eugène Verhellen, Frans Spiesschaert, and Lieve Cattrijsse, 33–83. Antwerpen: Kluwer.
Chicago author-date (all authors)
Apostel, Leo. 1989. “De Rechten En Noden van Het Kind En/ of de Rechten En Noden van de Mens : Open Vragen En Persoonlijke Overtuigingen.” In Rechten van Kinderen : Een Tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent Naar Aanleiding van de UNO-Conventie Voor de Rechten van Het Kind, ed by. Eugène Verhellen, Frans Spiesschaert, and Lieve Cattrijsse, 33–83. Antwerpen: Kluwer.
Vancouver
1.
Apostel L. De rechten en noden van het kind en/ of de rechten en noden van de mens : open vragen en persoonlijke overtuigingen. In: Verhellen E, Spiesschaert F, Cattrijsse L, editors. Rechten van kinderen : een tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent naar aanleiding van de UNO-conventie voor de rechten van het kind. Antwerpen: Kluwer; 1989. p. 33–83.
IEEE
[1]
L. Apostel, “De rechten en noden van het kind en/ of de rechten en noden van de mens : open vragen en persoonlijke overtuigingen,” in Rechten van kinderen : een tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent naar aanleiding van de UNO-conventie voor de rechten van het kind, E. Verhellen, F. Spiesschaert, and L. Cattrijsse, Eds. Antwerpen: Kluwer, 1989, pp. 33–83.
@incollection{8730376,
 author    = {{Apostel, Leo}},
 booktitle  = {{Rechten van kinderen : een tekstbundel van de Rijksuniversiteit Gent naar aanleiding van de UNO-conventie voor de rechten van het kind}},
 editor    = {{Verhellen, Eugène and Spiesschaert, Frans and Cattrijsse, Lieve}},
 isbn     = {{9063214855}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{33--83}},
 publisher  = {{Kluwer}},
 title    = {{De rechten en noden van het kind en/ of de rechten en noden van de mens : open vragen en persoonlijke overtuigingen}},
 year     = {{1989}},
}