Advanced search
1 file | 5.65 MB Add to list

Handboek boekhouden : enkelvoudig boekhouden : boekhouden voor de kleine ondernemingen en de zeer kleine verenigingen en stichtingen (VZW's)

(2021)
Author
Organization
Abstract
Kleine ondernemingen, alsook kleine verenigingen en stichtingen mogen hun financiële administratie organiseren volgens een vereenvoudigde boekhouding. Ze zijn niet verplicht om een dubbele boekhouding te voeren. Een enkelvoudige boekhouding is hier voldoende. Deze nieuwe editie van het boek behandelt de methodiek van het enkelvoudig boekhouden.
Keywords
enkelvoudig boekhouden

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 5.65 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Lembre, Erik, et al. Handboek Boekhouden : Enkelvoudig Boekhouden : Boekhouden Voor de Kleine Ondernemingen En de Zeer Kleine Verenigingen En Stichtingen (VZW’s). Derde editie, Intersentia, 2021.
APA
De Lembre, E., Everaert, P., & Verhoeye, J. (2021). Handboek boekhouden : enkelvoudig boekhouden : boekhouden voor de kleine ondernemingen en de zeer kleine verenigingen en stichtingen (VZW’s) (Derde editie). Intersentia.
Chicago author-date
De Lembre, Erik, Patricia Everaert, and Jan Verhoeye. 2021. Handboek Boekhouden : Enkelvoudig Boekhouden : Boekhouden Voor de Kleine Ondernemingen En de Zeer Kleine Verenigingen En Stichtingen (VZW’s). Derde editie. Antwerp: Intersentia.
Chicago author-date (all authors)
De Lembre, Erik, Patricia Everaert, and Jan Verhoeye. 2021. Handboek Boekhouden : Enkelvoudig Boekhouden : Boekhouden Voor de Kleine Ondernemingen En de Zeer Kleine Verenigingen En Stichtingen (VZW’s). Derde editie. Antwerp: Intersentia.
Vancouver
1.
De Lembre E, Everaert P, Verhoeye J. Handboek boekhouden : enkelvoudig boekhouden : boekhouden voor de kleine ondernemingen en de zeer kleine verenigingen en stichtingen (VZW’s). Derde editie. Antwerp: Intersentia; 2021. 142 p.
IEEE
[1]
E. De Lembre, P. Everaert, and J. Verhoeye, Handboek boekhouden : enkelvoudig boekhouden : boekhouden voor de kleine ondernemingen en de zeer kleine verenigingen en stichtingen (VZW’s), Derde editie. Antwerp: Intersentia, 2021.
@book{8704378,
 abstract   = {{Kleine ondernemingen, alsook kleine verenigingen en stichtingen mogen hun financiële administratie organiseren volgens een vereenvoudigde boekhouding. Ze zijn niet verplicht om een dubbele boekhouding te voeren. Een enkelvoudige boekhouding is hier voldoende. Deze nieuwe editie van het boek behandelt de methodiek van het enkelvoudig boekhouden.}},
 author    = {{De Lembre, Erik and Everaert, Patricia and Verhoeye, Jan}},
 isbn     = {{9789400013452}},
 keywords   = {{enkelvoudig boekhouden}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{142}},
 publisher  = {{Intersentia}},
 title    = {{Handboek boekhouden : enkelvoudig boekhouden : boekhouden voor de kleine ondernemingen en de zeer kleine verenigingen en stichtingen (VZW's)}},
 year     = {{2021}},
}