Advanced search
Add to list

Handboek boekhouden : dubbel boekhouden : basisbeginselen

Patricia Everaert (UGent) , Erik De Lembre (UGent) and Jan Verhoeye (UGent)
(2020)
Author
Organization
Abstract
Dit standaardwerk bespreekt de organisatie en de techniek van het dubbel boekhouden aan de hand van de Belgische boekhoudwetgeving. Het boek is gestructureerd volgens de verschillende bedrijfsprocessen en stelt de lezer in staat zelf alle transacties te verwerken en de jaarrekening (balans, resultatenrekening en resultaatverwerking) te lezen en op te maken. Deze editie werd volledig geactualiseerd naar aanleiding van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV).
Keywords
accounting basics

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Everaert, Patricia, et al. Handboek Boekhouden : Dubbel Boekhouden : Basisbeginselen. Vijfde herwerkte editie, Intersentia, 2020.
APA
Everaert, P., De Lembre, E., & Verhoeye, J. (2020). Handboek boekhouden : dubbel boekhouden : basisbeginselen (Vijfde herwerkte editie). Intersentia.
Chicago author-date
Everaert, Patricia, Erik De Lembre, and Jan Verhoeye. 2020. Handboek Boekhouden : Dubbel Boekhouden : Basisbeginselen. Vijfde herwerkte editie. Intersentia.
Chicago author-date (all authors)
Everaert, Patricia, Erik De Lembre, and Jan Verhoeye. 2020. Handboek Boekhouden : Dubbel Boekhouden : Basisbeginselen. Vijfde herwerkte editie. Intersentia.
Vancouver
1.
Everaert P, De Lembre E, Verhoeye J. Handboek boekhouden : dubbel boekhouden : basisbeginselen. Vijfde herwerkte editie. Intersentia; 2020. 687 p.
IEEE
[1]
P. Everaert, E. De Lembre, and J. Verhoeye, Handboek boekhouden : dubbel boekhouden : basisbeginselen, Vijfde herwerkte editie. Intersentia, 2020.
@book{8699158,
 abstract   = {{Dit standaardwerk bespreekt de organisatie en de techniek van het dubbel boekhouden aan de hand van de Belgische boekhoudwetgeving. Het boek is gestructureerd volgens de verschillende bedrijfsprocessen en stelt de lezer in staat zelf alle transacties te verwerken en de jaarrekening (balans, resultatenrekening en resultaatverwerking) te lezen en op te maken. 
Deze editie werd volledig geactualiseerd naar aanleiding van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV).}},
 author    = {{Everaert, Patricia and De Lembre, Erik and Verhoeye, Jan}},
 isbn     = {{9789400010307}},
 keywords   = {{accounting basics}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{687}},
 publisher  = {{Intersentia}},
 title    = {{Handboek boekhouden : dubbel boekhouden : basisbeginselen}},
 year     = {{2020}},
}