Advanced search
Add to list

Financiële analyse van de vennootschap : theorie en toepassing op de jaarrekening volgens Belgian GAAP en IFRS

(2021)
Author
Organization
Abstract
Financiële analyse van de vennootschap biedt een overzicht van de diverse technieken van financiële analyse, vult deze aan met de persoonlijke inzichten van de auteurs en met resultaten van empirisch onderzoek en past deze technieken praktisch toe op de jaarrekeningen. - Grondig aangepast aan het Wetboek van vennootschappen en verenigingen - Met de meest actuele jaarrekeningmodellen (versie 2020)

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Ooghe, Hubert, et al. Financiële Analyse van de Vennootschap : Theorie En Toepassing Op de Jaarrekening Volgens Belgian GAAP En IFRS. 6e ed., Intersentia, 2021.
APA
Ooghe, H., Vander Bauwhede, H., & Van Wymeersch, C. (2021). Financiële analyse van de vennootschap : theorie en toepassing op de jaarrekening volgens Belgian GAAP en IFRS (6e ed.). Antwerpen, Gent, Cambridge: Intersentia.
Chicago author-date
Ooghe, Hubert, Heidi Vander Bauwhede, and Charles Van Wymeersch. 2021. Financiële Analyse van de Vennootschap : Theorie En Toepassing Op de Jaarrekening Volgens Belgian GAAP En IFRS. 6e ed. Antwerpen, Gent, Cambridge: Intersentia.
Chicago author-date (all authors)
Ooghe, Hubert, Heidi Vander Bauwhede, and Charles Van Wymeersch. 2021. Financiële Analyse van de Vennootschap : Theorie En Toepassing Op de Jaarrekening Volgens Belgian GAAP En IFRS. 6e ed. Antwerpen, Gent, Cambridge: Intersentia.
Vancouver
1.
Ooghe H, Vander Bauwhede H, Van Wymeersch C. Financiële analyse van de vennootschap : theorie en toepassing op de jaarrekening volgens Belgian GAAP en IFRS. 6e ed. Antwerpen, Gent, Cambridge: Intersentia; 2021. 676 p.
IEEE
[1]
H. Ooghe, H. Vander Bauwhede, and C. Van Wymeersch, Financiële analyse van de vennootschap : theorie en toepassing op de jaarrekening volgens Belgian GAAP en IFRS, 6e ed. Antwerpen, Gent, Cambridge: Intersentia, 2021.
@book{8693581,
 abstract   = {{Financiële analyse van de vennootschap biedt een overzicht van de diverse technieken van financiële analyse, vult deze aan met de persoonlijke inzichten van de auteurs en met resultaten van empirisch onderzoek en past deze technieken praktisch toe op de jaarrekeningen.
- Grondig aangepast aan het Wetboek van vennootschappen en verenigingen
- Met de meest actuele jaarrekeningmodellen (versie 2020)}},
 author    = {{Ooghe, Hubert and Vander Bauwhede, Heidi and Van Wymeersch, Charles}},
 isbn     = {{9789400011397}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{676}},
 publisher  = {{Intersentia}},
 title    = {{Financiële analyse van de vennootschap : theorie en toepassing op de jaarrekening volgens Belgian GAAP en IFRS}},
 year     = {{2021}},
}