Advanced search
1 file | 466.21 KB Add to list

Burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis : bevindingen van een survey-onderzoek in België van 8–17 mei 2020

(2020)
Author
Organization
Abstract
De verspreiding van het coronavirus stelt ons voor de nodige uitdagingen, dit zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak. Dit rapport beschrijft de resultaten van een survey-onderzoek, uitgevoerd bij 7146 Vlaamse gebruikers van het online buurtnetwerk Hoplr. Specifiek trachtten we met dit onderzoek burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis in kaart te brengen
Keywords
Burgerparticipatie, sociale steun, coronacrisis, rapport

Downloads

 • Report Burgerparticipatie en sociale steun tijdens coronacrisis 2020.pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • open access
  • |
  • PDF
  • |
  • 466.21 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Waeterloos, Cato, et al. Burgerparticipatie En Sociale Steun Tijdens de Coronacrisis : Bevindingen van Een Survey-Onderzoek in België van 8–17 Mei 2020. Universiteit Gent, 2020.
APA
Waeterloos, C., De Meulenaere, J., Walrave, M., & Ponnet, K. (2020). Burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis : bevindingen van een survey-onderzoek in België van 8–17 mei 2020. Gent: Universiteit Gent.
Chicago author-date
Waeterloos, Cato, Jonas De Meulenaere, Michel Walrave, and Koen Ponnet. 2020. “Burgerparticipatie En Sociale Steun Tijdens de Coronacrisis : Bevindingen van Een Survey-Onderzoek in België van 8–17 Mei 2020.” Gent: Universiteit Gent.
Chicago author-date (all authors)
Waeterloos, Cato, Jonas De Meulenaere, Michel Walrave, and Koen Ponnet. 2020. “Burgerparticipatie En Sociale Steun Tijdens de Coronacrisis : Bevindingen van Een Survey-Onderzoek in België van 8–17 Mei 2020.” Gent: Universiteit Gent.
Vancouver
1.
Waeterloos C, De Meulenaere J, Walrave M, Ponnet K. Burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis : bevindingen van een survey-onderzoek in België van 8–17 mei 2020. Gent: Universiteit Gent; 2020.
IEEE
[1]
C. Waeterloos, J. De Meulenaere, M. Walrave, and K. Ponnet, “Burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis : bevindingen van een survey-onderzoek in België van 8–17 mei 2020.” Universiteit Gent, Gent, 2020.
@misc{8665961,
 abstract   = {{De verspreiding van het coronavirus stelt ons voor de nodige uitdagingen, dit zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak. Dit rapport beschrijft de resultaten van een survey-onderzoek, uitgevoerd bij 7146 Vlaamse gebruikers van het online buurtnetwerk Hoplr. Specifiek trachtten we met dit onderzoek burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis in kaart te brengen}},
 author    = {{Waeterloos, Cato and De Meulenaere, Jonas and Walrave, Michel and Ponnet, Koen}},
 keywords   = {{Burgerparticipatie,sociale steun,coronacrisis,rapport}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{28}},
 publisher  = {{Universiteit Gent}},
 title    = {{Burgerparticipatie en sociale steun tijdens de coronacrisis : bevindingen van een survey-onderzoek in België van 8–17 mei 2020}},
 url     = {{https://www.ugent.be/nl/actueel/digitaalbuurtnetwerkcorona.htm}},
 year     = {{2020}},
}