Advanced search
1 file | 3.06 MB Add to list

De fonteinen van de Oranjeberg : politiek-institutionele geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen van 1830 tot nu

Tony Valcke (UGent) , Herwig Reynaert (UGent) and Pascal Delheye (UGent)
(2018)
Author
Organization
Abstract
Het boek bevat twee delen. De hoofdstukken in het eerste deel schetsen het institutioneel kader met onder meer aandacht voor het provinciedecreet, het Vlaams kiesdecreet en de resultaten van de provincieraadsverkiezingen van 2012. Het tweede deel omvat hoofdstukken die samenvallen onder de noemer politieke biografie. Naast een biografisch repertorium dat de basisgegevens presenteert van alle provincieraadsleden, gedeputeerden, gouverneurs en de griffier uit de periode 2012-2018, zijn er politieke biografieën van de gouverneur, de provincieraadsvoorzitter, de gedeputeerden en de provinciegriffier in de betrokken periode van de eenentwintigste eeuw.

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 3.06 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Valcke, Tony, et al. De Fonteinen van de Oranjeberg : Politiek-Institutionele Geschiedenis van de Provincie Oost-Vlaanderen van 1830 Tot Nu. Vanden Broele, 2018.
APA
Valcke, T., Reynaert, H., & Delheye, P. (2018). De fonteinen van de Oranjeberg : politiek-institutionele geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen van 1830 tot nu. Vanden Broele.
Chicago author-date
Valcke, Tony, Herwig Reynaert, and Pascal Delheye. 2018. De Fonteinen van de Oranjeberg : Politiek-Institutionele Geschiedenis van de Provincie Oost-Vlaanderen van 1830 Tot Nu. Brugge: Vanden Broele.
Chicago author-date (all authors)
Valcke, Tony, Herwig Reynaert, and Pascal Delheye. 2018. De Fonteinen van de Oranjeberg : Politiek-Institutionele Geschiedenis van de Provincie Oost-Vlaanderen van 1830 Tot Nu. Brugge: Vanden Broele.
Vancouver
1.
Valcke T, Reynaert H, Delheye P. De fonteinen van de Oranjeberg : politiek-institutionele geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen van 1830 tot nu. Brugge: Vanden Broele; 2018. 280 p.
IEEE
[1]
T. Valcke, H. Reynaert, and P. Delheye, De fonteinen van de Oranjeberg : politiek-institutionele geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen van 1830 tot nu. Brugge: Vanden Broele, 2018.
@book{8664989,
 abstract   = {{Het boek bevat twee delen. De hoofdstukken in het eerste deel schetsen het institutioneel kader met onder meer aandacht voor het provinciedecreet, het Vlaams kiesdecreet en de resultaten van de provincieraadsverkiezingen van 2012. Het tweede deel omvat hoofdstukken die samenvallen onder de noemer politieke biografie. Naast een biografisch repertorium dat de basisgegevens presenteert van alle provincieraadsleden, gedeputeerden, gouverneurs en de griffier uit de periode 2012-2018, zijn er politieke biografieën van de gouverneur, de provincieraadsvoorzitter, de gedeputeerden en de provinciegriffier in de betrokken periode van de eenentwintigste eeuw.}},
 author    = {{Valcke, Tony and Reynaert, Herwig and Delheye, Pascal}},
 isbn     = {{9789049617202}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{280}},
 publisher  = {{Vanden Broele}},
 title    = {{De fonteinen van de Oranjeberg : politiek-institutionele geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen van 1830 tot nu}},
 year     = {{2018}},
}