Advanced search
1 file | 618.11 KB Add to list

Inventariseren van voetpaden is essentieel voor een kwalitatieve stadsopbouw

Author
Organization
Abstract
Te voet gaan is de basismobiliteit bij uitstek. Toch worden voetgangers in het verkeers- en mobiliteitsbeleid nog vaak over het hoofd gezien. Veel voetpaden zijn van een bedenkelijke kwaliteit. Om de omvang van het probleem te kennen en vooral een systematische aanpak mogelijk te maken, is er een instrument ontwikkeld dat de kwaliteit van voetpaden in een gemeente in beeld brengt aan de hand van negen parameters.
Keywords
Voetpad, veiligheid, comfort, ontwerprichtlijnen, parameters, knelpunten, beleidsaanbevelingen, Integraal Plan Openbaar Domein (IPOD°

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 618.11 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Mol, Johan, and Willy Price. “Inventariseren van Voetpaden Is Essentieel Voor Een Kwalitatieve Stadsopbouw.” TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE, edited by Johan De Mol and Willy Price, vol. 33, 2020, pp. 36–38.
APA
De Mol, J., & Price, W. (2020). Inventariseren van voetpaden is essentieel voor een kwalitatieve stadsopbouw. TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE, 33, 36–38.
Chicago author-date
De Mol, Johan, and Willy Price. 2020. “Inventariseren van Voetpaden Is Essentieel Voor Een Kwalitatieve Stadsopbouw.” Edited by Johan De Mol and Willy Price. TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE 33: 36–38.
Chicago author-date (all authors)
De Mol, Johan, and Willy Price. 2020. “Inventariseren van Voetpaden Is Essentieel Voor Een Kwalitatieve Stadsopbouw.” Ed by. Johan De Mol and Willy Price. TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE 33: 36–38.
Vancouver
1.
De Mol J, Price W. Inventariseren van voetpaden is essentieel voor een kwalitatieve stadsopbouw. De Mol J, Price W, editors. TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE. 2020;33:36–8.
IEEE
[1]
J. De Mol and W. Price, “Inventariseren van voetpaden is essentieel voor een kwalitatieve stadsopbouw,” TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE, vol. 33, pp. 36–38, 2020.
@article{8656749,
 abstract   = {{Te voet gaan is de basismobiliteit bij uitstek. Toch worden voetgangers in het verkeers- en mobiliteitsbeleid nog vaak over het hoofd gezien. Veel voetpaden zijn van een bedenkelijke kwaliteit. Om de omvang van het probleem te kennen en vooral een systematische aanpak mogelijk te maken, is er een instrument ontwikkeld dat de kwaliteit van voetpaden in een gemeente in beeld brengt aan de hand van negen parameters.}},
 author    = {{De Mol, Johan and Price, Willy}},
 editor    = {{De Mol, Johan and Price, Willy}},
 issn     = {{2565-7577}},
 journal   = {{TIJDSCHRIFT PUBLIEKE RUIMTE}},
 keywords   = {{Voetpad,veiligheid,comfort,ontwerprichtlijnen,parameters,knelpunten,beleidsaanbevelingen,Integraal Plan Openbaar Domein (IPOD°}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{36--38}},
 title    = {{Inventariseren van voetpaden is essentieel voor een kwalitatieve stadsopbouw}},
 volume    = {{33}},
 year     = {{2020}},
}