Advanced search
1 file | 519.06 KB Add to list

Assertiviteitstrainingen voor kinderen en adolescenten : 'Kom maar op, ik ben top!' en 'No prob, ik kom voor mezelf op!'

Author
Organization

Downloads

 • (...).docx
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • Word
  • |
  • 519.06 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Haeck, Nathalie, et al. “Assertiviteitstrainingen Voor Kinderen En Adolescenten : ‘Kom Maar Op, Ik Ben Top!’ En ‘No Prob, Ik Kom Voor Mezelf Op!’” Protocollaire Behandelingen Voor Kinderen En Adolescenten Met Psychische Klachten, edited by Caroline Braet and Susan Bögels, Boom, 2020, pp. 389–443.
APA
Haeck, N., Debruyne, S., Van Nieuwerburgh, M., Boonen, G., Van De Weghe, J., & Buyck, I. (2020). Assertiviteitstrainingen voor kinderen en adolescenten : “Kom maar op, ik ben top!” en “No prob, ik kom voor mezelf op!” In C. Braet & S. Bögels (Eds.), Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten (pp. 389–443). Amsterdam: Boom.
Chicago author-date
Haeck, Nathalie, Sara Debruyne, Marieke Van Nieuwerburgh, Goedele Boonen, Julie Van De Weghe, and Inez Buyck. 2020. “Assertiviteitstrainingen Voor Kinderen En Adolescenten : ‘Kom Maar Op, Ik Ben Top!’ En ‘No Prob, Ik Kom Voor Mezelf Op!’” In Protocollaire Behandelingen Voor Kinderen En Adolescenten Met Psychische Klachten, edited by Caroline Braet and Susan Bögels, 389–443. Amsterdam: Boom.
Chicago author-date (all authors)
Haeck, Nathalie, Sara Debruyne, Marieke Van Nieuwerburgh, Goedele Boonen, Julie Van De Weghe, and Inez Buyck. 2020. “Assertiviteitstrainingen Voor Kinderen En Adolescenten : ‘Kom Maar Op, Ik Ben Top!’ En ‘No Prob, Ik Kom Voor Mezelf Op!’” In Protocollaire Behandelingen Voor Kinderen En Adolescenten Met Psychische Klachten, ed by. Caroline Braet and Susan Bögels, 389–443. Amsterdam: Boom.
Vancouver
1.
Haeck N, Debruyne S, Van Nieuwerburgh M, Boonen G, Van De Weghe J, Buyck I. Assertiviteitstrainingen voor kinderen en adolescenten : “Kom maar op, ik ben top!” en “No prob, ik kom voor mezelf op!” In: Braet C, Bögels S, editors. Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten. Amsterdam: Boom; 2020. p. 389–443.
IEEE
[1]
N. Haeck, S. Debruyne, M. Van Nieuwerburgh, G. Boonen, J. Van De Weghe, and I. Buyck, “Assertiviteitstrainingen voor kinderen en adolescenten : ‘Kom maar op, ik ben top!’ en ‘No prob, ik kom voor mezelf op!,’” in Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten, C. Braet and S. Bögels, Eds. Amsterdam: Boom, 2020, pp. 389–443.
@incollection{8645366,
 author    = {Haeck, Nathalie and Debruyne, Sara and Van Nieuwerburgh, Marieke and Boonen, Goedele and Van De Weghe, Julie and Buyck, Inez},
 booktitle  = {Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten},
 editor    = {Braet, Caroline and Bögels, Susan},
 isbn     = {9789024408948},
 language   = {dut},
 pages    = {389--443},
 publisher  = {Boom},
 title    = {Assertiviteitstrainingen voor kinderen en adolescenten : 'Kom maar op, ik ben top!' en 'No prob, ik kom voor mezelf op!'},
 year     = {2020},
}