Advanced search
1 file | 1.67 MB Add to list

Technologie steeds meer klaar voor mobiliteit van de toekomst : een verslag van het ITS-congres in Eindhoven in juni

Johan De Mol (UGent) , Wilfried Philips (UGent) , Peter Veelaert (UGent) and Sven Vlassenroot (UGent)
Author
Organization
Abstract
Op ITS-congressen wordt een overzicht gegeven van allerlei innovatieve technieken, organisatievor-men en samenwerkingsverbanden die een toe-komstgericht mobiliteitsbeleid kunnen helpen vormgeven. Binnen deze ontwikkelingen vormen Smart Cities, MaaS (Mobility as a Service) en zelfrij-dende voertuigen belangrijkste thema’s. In juni had het ITS European Congress 2019 plaats in Eindho-ven. Het aantal deelnemers (3.500) en het aantal afgevaardigden (1.200) uit een 50-tal verschillende landen duiden op het belang dat aan intelligente transportsystemen wordt gehecht.
Keywords
ADAS, ISA, ITS, MaaS, smart city, technologie, zelfrijdende voertuigen, ITS congress

Downloads

 • VSP259 ITS congres Eindhoven.pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • open access
  • |
  • PDF
  • |
  • 1.67 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Mol, Johan, et al. “Technologie Steeds Meer Klaar Voor Mobiliteit van de Toekomst : Een Verslag van Het ITS-Congres in Eindhoven in Juni.” VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN), vol. 259, 2019, pp. 14–17.
APA
De Mol, J., Philips, W., Veelaert, P., & Vlassenroot, S. (2019). Technologie steeds meer klaar voor mobiliteit van de toekomst : een verslag van het ITS-congres in Eindhoven in juni. VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN), 259, 14–17.
Chicago author-date
De Mol, Johan, Wilfried Philips, Peter Veelaert, and Sven Vlassenroot. 2019. “Technologie Steeds Meer Klaar Voor Mobiliteit van de Toekomst : Een Verslag van Het ITS-Congres in Eindhoven in Juni.” VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN) 259: 14–17.
Chicago author-date (all authors)
De Mol, Johan, Wilfried Philips, Peter Veelaert, and Sven Vlassenroot. 2019. “Technologie Steeds Meer Klaar Voor Mobiliteit van de Toekomst : Een Verslag van Het ITS-Congres in Eindhoven in Juni.” VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN) 259: 14–17.
Vancouver
1.
De Mol J, Philips W, Veelaert P, Vlassenroot S. Technologie steeds meer klaar voor mobiliteit van de toekomst : een verslag van het ITS-congres in Eindhoven in juni. VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN). 2019;259:14–7.
IEEE
[1]
J. De Mol, W. Philips, P. Veelaert, and S. Vlassenroot, “Technologie steeds meer klaar voor mobiliteit van de toekomst : een verslag van het ITS-congres in Eindhoven in juni,” VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN), vol. 259, pp. 14–17, 2019.
@article{8627199,
 abstract   = {{Op ITS-congressen wordt een overzicht gegeven van allerlei innovatieve technieken, organisatievor-men en samenwerkingsverbanden die een toe-komstgericht  mobiliteitsbeleid  kunnen  helpen  vormgeven. Binnen deze ontwikkelingen vormen Smart Cities, MaaS (Mobility as a Service) en zelfrij-dende voertuigen belangrijkste thema’s. In juni had het ITS European Congress 2019 plaats in Eindho-ven. Het aantal deelnemers (3.500) en het aantal afgevaardigden (1.200) uit een 50-tal verschillende landen duiden op het belang dat aan intelligente transportsystemen wordt gehecht.}},
 author    = {{De Mol, Johan and Philips, Wilfried and Veelaert, Peter and Vlassenroot, Sven}},
 issn     = {{1379-4922}},
 journal   = {{VERKEERSSPECIALIST (MECHELEN)}},
 keywords   = {{ADAS,ISA,ITS,MaaS,smart city,technologie,zelfrijdende voertuigen,ITS congress}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{14--17}},
 title    = {{Technologie steeds meer klaar voor mobiliteit van de toekomst : een verslag van het ITS-congres in Eindhoven in juni}},
 volume    = {{259}},
 year     = {{2019}},
}