Advanced search
1 file | 457.98 KB Add to list

Implementatie van een instrument om de attitude en het bekwaamheidsgevoel ten aanzien van diversiteit mee in kaart te brengen

Author
Organization
Keywords
Steunpunt Diversiteit & Leren, inclusion, student diversity

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 457.98 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Roose, Iris, et al. “Implementatie van Een Instrument Om de Attitude En Het Bekwaamheidsgevoel Ten Aanzien van Diversiteit Mee in Kaart Te Brengen.” Leraren Opleiden in Een Superdiverse Samenleving, edited by Tom Smits et al., Acco, 2019, pp. 157–63.
APA
Roose, I., Vantieghem, W., Schelfhout, W., Goosen, K., & Van Avermaet, P. (2019). Implementatie van een instrument om de attitude en het bekwaamheidsgevoel ten aanzien van diversiteit mee in kaart te brengen. In T. Smits, P. Janssenswillen, & W. Schelfhout (Eds.), Leraren opleiden in een superdiverse samenleving (pp. 157–163). Leuven/Den Haag: Acco.
Chicago author-date
Roose, Iris, Wendelien Vantieghem, Wouter Schelfhout, Karin Goosen, and Piet Van Avermaet. 2019. “Implementatie van Een Instrument Om de Attitude En Het Bekwaamheidsgevoel Ten Aanzien van Diversiteit Mee in Kaart Te Brengen.” In Leraren Opleiden in Een Superdiverse Samenleving, edited by Tom Smits, Paul Janssenswillen, and Wouter Schelfhout, 157–63. Leuven/Den Haag: Acco.
Chicago author-date (all authors)
Roose, Iris, Wendelien Vantieghem, Wouter Schelfhout, Karin Goosen, and Piet Van Avermaet. 2019. “Implementatie van Een Instrument Om de Attitude En Het Bekwaamheidsgevoel Ten Aanzien van Diversiteit Mee in Kaart Te Brengen.” In Leraren Opleiden in Een Superdiverse Samenleving, ed by. Tom Smits, Paul Janssenswillen, and Wouter Schelfhout, 157–163. Leuven/Den Haag: Acco.
Vancouver
1.
Roose I, Vantieghem W, Schelfhout W, Goosen K, Van Avermaet P. Implementatie van een instrument om de attitude en het bekwaamheidsgevoel ten aanzien van diversiteit mee in kaart te brengen. In: Smits T, Janssenswillen P, Schelfhout W, editors. Leraren opleiden in een superdiverse samenleving. Leuven/Den Haag: Acco; 2019. p. 157–63.
IEEE
[1]
I. Roose, W. Vantieghem, W. Schelfhout, K. Goosen, and P. Van Avermaet, “Implementatie van een instrument om de attitude en het bekwaamheidsgevoel ten aanzien van diversiteit mee in kaart te brengen,” in Leraren opleiden in een superdiverse samenleving, T. Smits, P. Janssenswillen, and W. Schelfhout, Eds. Leuven/Den Haag: Acco, 2019, pp. 157–163.
@incollection{8610261,
 author    = {{Roose, Iris and Vantieghem, Wendelien and Schelfhout, Wouter and Goosen, Karin and Van Avermaet, Piet}},
 booktitle  = {{Leraren opleiden in een superdiverse samenleving}},
 editor    = {{Smits, Tom and Janssenswillen, Paul and Schelfhout, Wouter}},
 isbn     = {{9789463791014}},
 keywords   = {{Steunpunt Diversiteit & Leren,inclusion,student diversity}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{157--163}},
 publisher  = {{Acco}},
 series    = {{Praktijkgerichte leergemeenschappen onderwijsonderzoek}},
 title    = {{Implementatie van een instrument om de attitude en het bekwaamheidsgevoel ten aanzien van diversiteit mee in kaart te brengen}},
 year     = {{2019}},
}