Advanced search
1 file | 722.98 KB Add to list

Het lokaal bestuur en het recht op maatschappelijke dienstverlening : de governance-benadering als hefboom voor sterke partnerschappen met informele actoren

Author
Organization
Keywords
Local government, Social Rights, Governance

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Accepted manuscript)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 722.98 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Corte, Joris, et al. “Het Lokaal Bestuur En Het Recht Op Maatschappelijke Dienstverlening : De Governance-Benadering Als Hefboom Voor Sterke Partnerschappen Met Informele Actoren.” Sociaal Schaduwwerk : Over Informele Spelers in Het Welzijnslandschap, edited by Mieke Schrooten et al., Politeia, 2019, pp. 275–85.
APA
De Corte, J., Roose, R., & Vandenbussche, J. (2019). Het lokaal bestuur en het recht op maatschappelijke dienstverlening : de governance-benadering als hefboom voor sterke partnerschappen met informele actoren. In M. Schrooten, R. Thys, & P. Debruyne (Eds.), Sociaal schaduwwerk : over informele spelers in het welzijnslandschap (pp. 275–285). Politeia.
Chicago author-date
De Corte, Joris, Rudi Roose, and Johan Vandenbussche. 2019. “Het Lokaal Bestuur En Het Recht Op Maatschappelijke Dienstverlening : De Governance-Benadering Als Hefboom Voor Sterke Partnerschappen Met Informele Actoren.” In Sociaal Schaduwwerk : Over Informele Spelers in Het Welzijnslandschap, edited by Mieke Schrooten, Rebecca Thys, and Pascal Debruyne, 275–85. Politeia.
Chicago author-date (all authors)
De Corte, Joris, Rudi Roose, and Johan Vandenbussche. 2019. “Het Lokaal Bestuur En Het Recht Op Maatschappelijke Dienstverlening : De Governance-Benadering Als Hefboom Voor Sterke Partnerschappen Met Informele Actoren.” In Sociaal Schaduwwerk : Over Informele Spelers in Het Welzijnslandschap, ed by. Mieke Schrooten, Rebecca Thys, and Pascal Debruyne, 275–285. Politeia.
Vancouver
1.
De Corte J, Roose R, Vandenbussche J. Het lokaal bestuur en het recht op maatschappelijke dienstverlening : de governance-benadering als hefboom voor sterke partnerschappen met informele actoren. In: Schrooten M, Thys R, Debruyne P, editors. Sociaal schaduwwerk : over informele spelers in het welzijnslandschap. Politeia; 2019. p. 275–85.
IEEE
[1]
J. De Corte, R. Roose, and J. Vandenbussche, “Het lokaal bestuur en het recht op maatschappelijke dienstverlening : de governance-benadering als hefboom voor sterke partnerschappen met informele actoren,” in Sociaal schaduwwerk : over informele spelers in het welzijnslandschap, M. Schrooten, R. Thys, and P. Debruyne, Eds. Politeia, 2019, pp. 275–285.
@incollection{8609516,
 author    = {{De Corte, Joris and Roose, Rudi and Vandenbussche, Johan}},
 booktitle  = {{Sociaal schaduwwerk : over informele spelers in het welzijnslandschap}},
 editor    = {{Schrooten, Mieke and Thys, Rebecca and Debruyne, Pascal}},
 isbn     = {{9782509033864}},
 keywords   = {{Local government,Social Rights,Governance}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{275--285}},
 publisher  = {{Politeia}},
 title    = {{Het lokaal bestuur en het recht op maatschappelijke dienstverlening : de governance-benadering als hefboom voor sterke partnerschappen met informele actoren}},
 year     = {{2019}},
}