Advanced search
1 file | 575.80 KB Add to list

Voorstel van Bijzondere wet houdende vaststelling van de globale klimaatdoelstellingen van België en tot coördinatie van het klimaatbeleid van de federale overheid, de gemeenschappen en de gewesten

(2019)
Author
Organization
Keywords
Climate Change, Climate Act, Belgium, Federalism

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 575.80 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Misonne, Delphine, et al. Voorstel van Bijzondere Wet Houdende Vaststelling van de Globale Klimaatdoelstellingen van België En Tot Coördinatie van Het Klimaatbeleid van de Federale Overheid, de Gemeenschappen En de Gewesten. 2019.
APA
Misonne, D., Lavrysen, L., El Berhoumi, M., Born, C.-H., Billiet, C., Theunis, J., … Nennen, C. (2019). Voorstel van Bijzondere wet houdende vaststelling van de globale klimaatdoelstellingen van België en tot coördinatie van het klimaatbeleid van de federale overheid, de gemeenschappen en de gewesten.
Chicago author-date
Misonne, Delphine, Luc Lavrysen, Mathias El Berhoumi, Charles-Hubert Born, Carole Billiet, Jan Theunis, Dries Van Eeckhoutte, et al. 2019. “Voorstel van Bijzondere Wet Houdende Vaststelling van de Globale Klimaatdoelstellingen van België En Tot Coördinatie van Het Klimaatbeleid van de Federale Overheid, de Gemeenschappen En de Gewesten.”
Chicago author-date (all authors)
Misonne, Delphine, Luc Lavrysen, Mathias El Berhoumi, Charles-Hubert Born, Carole Billiet, Jan Theunis, Dries Van Eeckhoutte, Hendrik Schoukens, Sophie Seys, Louis Trialle, and Célia Nennen. 2019. “Voorstel van Bijzondere Wet Houdende Vaststelling van de Globale Klimaatdoelstellingen van België En Tot Coördinatie van Het Klimaatbeleid van de Federale Overheid, de Gemeenschappen En de Gewesten.”
Vancouver
1.
Misonne D, Lavrysen L, El Berhoumi M, Born C-H, Billiet C, Theunis J, et al. Voorstel van Bijzondere wet houdende vaststelling van de globale klimaatdoelstellingen van België en tot coördinatie van het klimaatbeleid van de federale overheid, de gemeenschappen en de gewesten. 2019.
IEEE
[1]
D. Misonne et al., “Voorstel van Bijzondere wet houdende vaststelling van de globale klimaatdoelstellingen van België en tot coördinatie van het klimaatbeleid van de federale overheid, de gemeenschappen en de gewesten.” 2019.
@misc{8600326,
 author    = {{Misonne, Delphine and Lavrysen, Luc and El Berhoumi, Mathias and Born, Charles-Hubert and Billiet, Carole and Theunis, Jan and Van Eeckhoutte, Dries and Schoukens, Hendrik and Seys, Sophie and Trialle, Louis and Nennen, Célia}},
 keywords   = {{Climate Change,Climate Act,Belgium,Federalism}},
 language   = {{dut,fre}},
 pages    = {{40}},
 title    = {{Voorstel van Bijzondere wet houdende vaststelling van de globale klimaatdoelstellingen van België en tot coördinatie van het klimaatbeleid van de federale overheid, de gemeenschappen en de gewesten}},
 url     = {{http://www.usaintlouis.be/sl/actu/38240.html}},
 year     = {{2019}},
}