Advanced search

Het belang van veerkracht. De rol van emotioneel bewustzijn en emotieregulatiestrategieën bij angst, boosheid en verdriet in de ontwikkeling van depressieve symptomen tijdens de adolescentie.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Ost, Laurien, Marie-Lotte Van Beveren, and Caroline Braet. 2019. “Het Belang Van Veerkracht. De Rol Van Emotioneel Bewustzijn En Emotieregulatiestrategieën Bij Angst, Boosheid En Verdriet in De Ontwikkeling Van Depressieve Symptomen Tijdens De Adolescentie.” Tijdschrift Voor Kinder- En Jeugdpsychiatrie 46 (1).
APA
Ost, L., Van Beveren, M.-L., & Braet, C. (2019). Het belang van veerkracht. De rol van emotioneel bewustzijn en emotieregulatiestrategieën bij angst, boosheid en verdriet in de ontwikkeling van depressieve symptomen tijdens de adolescentie. Tijdschrift voor kinder- en jeugdpsychiatrie, 46(1).
Vancouver
1.
Ost L, Van Beveren M-L, Braet C. Het belang van veerkracht. De rol van emotioneel bewustzijn en emotieregulatiestrategieën bij angst, boosheid en verdriet in de ontwikkeling van depressieve symptomen tijdens de adolescentie. Tijdschrift voor kinder- en jeugdpsychiatrie. 2019;46(1).
MLA
Ost, Laurien, Marie-Lotte Van Beveren, and Caroline Braet. “Het Belang Van Veerkracht. De Rol Van Emotioneel Bewustzijn En Emotieregulatiestrategieën Bij Angst, Boosheid En Verdriet in De Ontwikkeling Van Depressieve Symptomen Tijdens De Adolescentie.” Tijdschrift voor kinder- en jeugdpsychiatrie 46.1 (2019): n. pag. Print.
@article{8599726,
 author    = {Ost, Laurien and Van Beveren, Marie-Lotte and Braet, Caroline},
 journal   = {Tijdschrift voor kinder- en jeugdpsychiatrie},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 title    = {Het belang van veerkracht. De rol van emotioneel bewustzijn en emotieregulatiestrategie{\"e}n bij angst, boosheid en verdriet in de ontwikkeling van depressieve symptomen tijdens de adolescentie.},
 volume    = {46},
 year     = {2019},
}