Advanced search
Add to list

Project : burgerschap op maat van het GO! - Eindrapport

Eline Godaert (UGent) , Lisa De Schaepmeester (UGent) , Johan van Braak (UGent) and Koen Aesaert (UGent)
(2018)
Author
Organization
Abstract
Het rapport geeft het opzet en de resultaten weer van de effectiviteitsstudie: Burgerschap op maat van het GO!, een trendanalyse”. Deze studie is opgebouwd uit twee grote onderdelen. In het eerste deel staat de ontwikkeling van een IRT-gebaseerde burgerschapscompetentie centraal. Het tweede deel bestaat uit een effectiviteitsstudie waarbij aan de hand van een multilevel analyse werd nagegaan welke leerling- en schoolkenmerken gerelateerd zijn aan burgerschapscompetenties van leerlingen op het einde van de eerste graad van het secundair onderwijs.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Godaert, Eline, et al. Project : Burgerschap Op Maat van Het GO! - Eindrapport. Universiteit Gent, 2018.
APA
Godaert, E., De Schaepmeester, L., van Braak, J., & Aesaert, K. (2018). Project : burgerschap op maat van het GO! - Eindrapport. Gent: Universiteit Gent.
Chicago author-date
Godaert, Eline, Lisa De Schaepmeester, Johan van Braak, and Koen Aesaert. 2018. “Project : Burgerschap Op Maat van Het GO! - Eindrapport.” Gent: Universiteit Gent.
Chicago author-date (all authors)
Godaert, Eline, Lisa De Schaepmeester, Johan van Braak, and Koen Aesaert. 2018. “Project : Burgerschap Op Maat van Het GO! - Eindrapport.” Gent: Universiteit Gent.
Vancouver
1.
Godaert E, De Schaepmeester L, van Braak J, Aesaert K. Project : burgerschap op maat van het GO! - Eindrapport. Gent: Universiteit Gent; 2018.
IEEE
[1]
E. Godaert, L. De Schaepmeester, J. van Braak, and K. Aesaert, “Project : burgerschap op maat van het GO! - Eindrapport.” Universiteit Gent, Gent, 2018.
@misc{8594202,
 abstract   = {{Het rapport geeft het opzet en de resultaten weer van de effectiviteitsstudie: Burgerschap op maat van het GO!, een trendanalyse”. Deze studie is opgebouwd uit twee grote onderdelen. In het eerste deel staat de ontwikkeling van een IRT-gebaseerde burgerschapscompetentie centraal. Het tweede deel bestaat uit een effectiviteitsstudie waarbij aan de hand van een multilevel analyse werd nagegaan welke leerling- en schoolkenmerken gerelateerd zijn aan burgerschapscompetenties van leerlingen op het einde van de eerste graad van het secundair onderwijs.}},
 author    = {{Godaert, Eline and De Schaepmeester, Lisa and van Braak, Johan and Aesaert, Koen}},
 language   = {{dut}},
 publisher  = {{Universiteit Gent}},
 title    = {{Project : burgerschap op maat van het GO! - Eindrapport}},
 year     = {{2018}},
}