Advanced search
1 file | 2.85 MB Add to list

Celui qui a le malheur de survivre : rechten van weduwes en weduwnaars in het Gent van de overgangstijd ancien régime – Belgische onafhankelijkheid : archiefbronnenstudie van de huwelijkscontracten verleden door de Gentse notaris F.P. Coussement

Els Vyncke (UGent)
Author
Organization
Keywords
rechtsgeschiedenis langstlevende weduwe weduwnaar costume gewoonterecht Burgerlijk Wetboek erfrecht huwelijksvermogensrecht bescherming huwelijkscontract ancien régime Napoléon onafhankelijkheid revolutionair Gent archief archiefbronnenstudie empirisch

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 2.85 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Vyncke, Els. “Celui Qui a Le Malheur De Survivre : Rechten Van Weduwes En Weduwnaars in Het Gent Van De Overgangstijd Ancien Régime – Belgische Onafhankelijkheid : Archiefbronnenstudie Van De Huwelijkscontracten Verleden Door De Gentse Notaris F.P. Coussement.” HANDELINGEN DER MAATSCHAPPIJ VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE TE GENT 70 (2016): 93–130. Print.
APA
Vyncke, E. (2016). Celui qui a le malheur de survivre : rechten van weduwes en weduwnaars in het Gent van de overgangstijd ancien régime – Belgische onafhankelijkheid : archiefbronnenstudie van de huwelijkscontracten verleden door de Gentse notaris F.P. Coussement. HANDELINGEN DER MAATSCHAPPIJ VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE TE GENT, 70, 93–130.
Chicago author-date
Vyncke, Els. 2016. “Celui Qui a Le Malheur De Survivre : Rechten Van Weduwes En Weduwnaars in Het Gent Van De Overgangstijd Ancien Régime – Belgische Onafhankelijkheid : Archiefbronnenstudie Van De Huwelijkscontracten Verleden Door De Gentse Notaris F.P. Coussement.” Handelingen Der Maatschappij Voor Geschiedenis En Oudheidkunde Te Gent 70: 93–130.
Chicago author-date (all authors)
Vyncke, Els. 2016. “Celui Qui a Le Malheur De Survivre : Rechten Van Weduwes En Weduwnaars in Het Gent Van De Overgangstijd Ancien Régime – Belgische Onafhankelijkheid : Archiefbronnenstudie Van De Huwelijkscontracten Verleden Door De Gentse Notaris F.P. Coussement.” Handelingen Der Maatschappij Voor Geschiedenis En Oudheidkunde Te Gent 70: 93–130.
Vancouver
1.
Vyncke E. Celui qui a le malheur de survivre : rechten van weduwes en weduwnaars in het Gent van de overgangstijd ancien régime – Belgische onafhankelijkheid : archiefbronnenstudie van de huwelijkscontracten verleden door de Gentse notaris F.P. Coussement. HANDELINGEN DER MAATSCHAPPIJ VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE TE GENT. Gent: Maatschappij voor Geschiedenis en Oudheidkunde te Gent; 2016;70:93–130.
IEEE
[1]
E. Vyncke, “Celui qui a le malheur de survivre : rechten van weduwes en weduwnaars in het Gent van de overgangstijd ancien régime – Belgische onafhankelijkheid : archiefbronnenstudie van de huwelijkscontracten verleden door de Gentse notaris F.P. Coussement,” HANDELINGEN DER MAATSCHAPPIJ VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE TE GENT, vol. 70, pp. 93–130, 2016.
@article{8590084,
 author    = {Vyncke, Els},
 issn     = {0774-286X},
 journal   = {HANDELINGEN DER MAATSCHAPPIJ VOOR GESCHIEDENIS EN OUDHEIDKUNDE TE GENT},
 keywords   = {rechtsgeschiedenis langstlevende weduwe weduwnaar costume gewoonterecht Burgerlijk Wetboek erfrecht huwelijksvermogensrecht bescherming huwelijkscontract ancien régime Napoléon onafhankelijkheid revolutionair Gent archief archiefbronnenstudie empirisch},
 language   = {dut},
 pages    = {93--130},
 publisher  = {Maatschappij voor Geschiedenis en Oudheidkunde te Gent},
 title    = {Celui qui a le malheur de survivre : rechten van weduwes en weduwnaars in het Gent van de overgangstijd ancien régime – Belgische onafhankelijkheid : archiefbronnenstudie van de huwelijkscontracten verleden door de Gentse notaris F.P. Coussement},
 url     = {http://dx.doi.org/10.21825/hmgog.v0i0.9418},
 volume    = {70},
 year     = {2016},
}

Altmetric
View in Altmetric