Advanced search
Add to list

The quality of pork

(1999)
Author
Promoter
(UGent) and Ch. V. Boucqué

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Van Oeckel, Monique. The Quality of Pork. RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen, 1999.
APA
Van Oeckel, M. (1999). The quality of pork. RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen.
Chicago author-date
Van Oeckel, Monique. 1999. “The Quality of Pork.” RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen.
Chicago author-date (all authors)
Van Oeckel, Monique. 1999. “The Quality of Pork.” RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen.
Vancouver
1.
Van Oeckel M. The quality of pork. RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen; 1999.
IEEE
[1]
M. Van Oeckel, “The quality of pork,” RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen, 1999.
@phdthesis{8584891,
  author       = {{Van Oeckel, Monique}},
  language     = {{eng}},
  pages        = {{191}},
  publisher    = {{RUG. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen}},
  school       = {{Ghent University}},
  title        = {{The quality of pork}},
  year         = {{1999}},
}