Advanced search

De invloed van nieuwe technologieën op criminaliteitsbeheersing, een perspectief van de burger : gastlezing

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Hoorde, Kim, Evelien De Pauw, Wim Hardyns, and Hans Vermeersch. 2015. “De Invloed Van Nieuwe Technologieën Op Criminaliteitsbeheersing, Een Perspectief Van De Burger : Gastlezing.” In Dag Van De Veiligheid 2015 : Innovatie in Veiligheid, Presentaties.
APA
Van Hoorde, K., De Pauw, E., Hardyns, W., & Vermeersch, H. (2015). De invloed van nieuwe technologieën op criminaliteitsbeheersing, een perspectief van de burger : gastlezing. Dag van de Veiligheid 2015 : Innovatie in Veiligheid, presentaties. Presented at the Dag van de Veiligheid 2015 : Innovatie in Veiligheid.
Vancouver
1.
Van Hoorde K, De Pauw E, Hardyns W, Vermeersch H. De invloed van nieuwe technologieën op criminaliteitsbeheersing, een perspectief van de burger : gastlezing. Dag van de Veiligheid 2015 : Innovatie in Veiligheid, presentaties. 2015.
MLA
Van Hoorde, Kim et al. “De Invloed Van Nieuwe Technologieën Op Criminaliteitsbeheersing, Een Perspectief Van De Burger : Gastlezing.” Dag Van De Veiligheid 2015 : Innovatie in Veiligheid, Presentaties. 2015. Print.
@inproceedings{8580182,
 author    = {Van Hoorde, Kim and De Pauw, Evelien and Hardyns, Wim and Vermeersch, Hans},
 booktitle  = {Dag van de Veiligheid 2015 : Innovatie in Veiligheid, presentaties},
 language   = {dut},
 location   = {Brussel},
 title    = {De invloed van nieuwe technologie{\"e}n op criminaliteitsbeheersing, een perspectief van de burger : gastlezing},
 year     = {2015},
}