Advanced search

Articulatie van de preventie van gewelddadig radicalisme met de opdrachten en de deontologie van de sociaalassistenten (Sequentie 2)

(2018)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Christiaens, Eva, Liselot Casteleyn, and Wim Hardyns. 2018. “Articulatie Van De Preventie Van Gewelddadig Radicalisme Met De Opdrachten En De Deontologie Van De Sociaalassistenten (Sequentie 2).” In .
APA
Christiaens, E., Casteleyn, L., & Hardyns, W. (2018). Articulatie van de preventie van gewelddadig radicalisme met de opdrachten en de deontologie van de sociaalassistenten (Sequentie 2). Presented at the Vormingsprogramma “Preventie van gewelddadige radicalismes voor de sociaalassistenten van de ocmw’s.”
Vancouver
1.
Christiaens E, Casteleyn L, Hardyns W. Articulatie van de preventie van gewelddadig radicalisme met de opdrachten en de deontologie van de sociaalassistenten (Sequentie 2). 2018.
MLA
Christiaens, Eva, Liselot Casteleyn, and Wim Hardyns. “Articulatie Van De Preventie Van Gewelddadig Radicalisme Met De Opdrachten En De Deontologie Van De Sociaalassistenten (Sequentie 2).” 2018. Print.
@inproceedings{8580083,
 author    = {Christiaens, Eva and Casteleyn, Liselot and Hardyns, Wim},
 location   = {Brussel},
 title    = {Articulatie van de preventie van gewelddadig radicalisme met de opdrachten en de deontologie van de sociaalassistenten (Sequentie 2)},
 year     = {2018},
}