Advanced search
Author
Organization
Keywords
diversiteit, hogeschool, studenten, opleidingsconcept

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Hoste, Wim. 2006. “Diversiteit Integreren in Het Opleidingsconcept .” In Diverse Lectoren... Diverse Studenten? Sluitstuk Van Een Jaar Nadenken Met Lectoren En Organisaties over Diversiteit in De Lerarenopleidingen. Brussel: Departement onderwijs en vorming.
APA
Hoste, W. (2006). Diversiteit Integreren in het opleidingsconcept . Diverse lectoren... diverse studenten? Sluitstuk van een jaar nadenken met lectoren en organisaties over diversiteit in de lerarenopleidingen. Brussel: Departement onderwijs en vorming.
Vancouver
1.
Hoste W. Diversiteit Integreren in het opleidingsconcept . Diverse lectoren... diverse studenten? Sluitstuk van een jaar nadenken met lectoren en organisaties over diversiteit in de lerarenopleidingen. Brussel: Departement onderwijs en vorming; 2006.
MLA
Hoste, Wim. “Diversiteit Integreren in Het Opleidingsconcept .” Diverse Lectoren... Diverse Studenten? Sluitstuk Van Een Jaar Nadenken Met Lectoren En Organisaties over Diversiteit in De Lerarenopleidingen. Brussel: Departement onderwijs en vorming, 2006. Print.
@incollection{8572909,
 author    = {Hoste, Wim},
 booktitle  = {Diverse lectoren... diverse studenten? Sluitstuk van een jaar nadenken met lectoren en organisaties over diversiteit in de lerarenopleidingen},
 keywords   = {diversiteit,hogeschool,studenten,opleidingsconcept},
 language   = {dut},
 pages    = {108},
 publisher  = {Departement onderwijs en vorming},
 title    = {Diversiteit Integreren in het opleidingsconcept },
 url     = {https://www.vlaanderen.be/publicaties/diverse-lectoren-diverse-studenten-sluitstuk-van-een-jaar-nadenken-met-lectoren-en-organisaties-over-diversiteit-in-de},
 year     = {2006},
}