Advanced search
1 file | 2.06 MB Add to list

Methodologie voor de bepaling van residuen van enkele tetracyclines in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong

Siska Croubels (UGent)
(1996)
Author
Promoter
C. Van Peteghem
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 2.06 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Croubels, Siska. Methodologie Voor de Bepaling van Residuen van Enkele Tetracyclines in Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong. RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, 1996.
APA
Croubels, S. (1996). Methodologie voor de bepaling van residuen van enkele tetracyclines in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen.
Chicago author-date
Croubels, Siska. 1996. “Methodologie Voor de Bepaling van Residuen van Enkele Tetracyclines in Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong.” RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen.
Chicago author-date (all authors)
Croubels, Siska. 1996. “Methodologie Voor de Bepaling van Residuen van Enkele Tetracyclines in Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong.” RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen.
Vancouver
1.
Croubels S. Methodologie voor de bepaling van residuen van enkele tetracyclines in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen; 1996.
IEEE
[1]
S. Croubels, “Methodologie voor de bepaling van residuen van enkele tetracyclines in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong,” RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, 1996.
@phdthesis{8571742,
  author       = {{Croubels, Siska}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{197}},
  publisher    = {{RUG. Faculteit Farmaceutische Wetenschappen}},
  school       = {{Ghent University}},
  title        = {{Methodologie voor de bepaling van residuen van enkele tetracyclines in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong}},
  year         = {{1996}},
}