Advanced search

De evaluatieprocedure van de Belgische geïntegreerde politie : van regelgeving en intenties tot een effectieve toepassing en gewenste percepties

Tine Van Thielen (UGent) , Adelien Decramer (UGent) , Alex Vanderstraeten (UGent) and Mieke Audenaert (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Thielen, Tine, Adelien Decramer, Alex Vanderstraeten, and Mieke Audenaert. 2018. “De Evaluatieprocedure Van De Belgische Geïntegreerde Politie : Van Regelgeving En Intenties Tot Een Effectieve Toepassing En Gewenste Percepties.” Cahiers Politiestudies 3 (48).
APA
Van Thielen, T., Decramer, A., Vanderstraeten, A., & Audenaert, M. (2018). De evaluatieprocedure van de Belgische geïntegreerde politie : van regelgeving en intenties tot een effectieve toepassing en gewenste percepties. CAHIERS POLITIESTUDIES, 3(48).
Vancouver
1.
Van Thielen T, Decramer A, Vanderstraeten A, Audenaert M. De evaluatieprocedure van de Belgische geïntegreerde politie : van regelgeving en intenties tot een effectieve toepassing en gewenste percepties. CAHIERS POLITIESTUDIES. 2018;3(48).
MLA
Van Thielen, Tine et al. “De Evaluatieprocedure Van De Belgische Geïntegreerde Politie : Van Regelgeving En Intenties Tot Een Effectieve Toepassing En Gewenste Percepties.” CAHIERS POLITIESTUDIES 3.48 (2018): n. pag. Print.
@article{8560805,
 author    = {Van Thielen, Tine and Decramer, Adelien and Vanderstraeten, Alex and Audenaert, Mieke},
 isbn     = {978-94-6371-033-6},
 issn     = {1784-5300},
 journal   = {CAHIERS POLITIESTUDIES},
 language   = {dut},
 number    = {48},
 title    = {De evaluatieprocedure van de Belgische ge{\"i}ntegreerde politie : van regelgeving en intenties tot een effectieve toepassing en gewenste percepties},
 volume    = {3},
 year     = {2018},
}