Advanced search
Add to list

Auditieve verwerkingsproblemen als predictor voor het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson

Kim De Keyser (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Keyser, Kim. “Auditieve Verwerkingsproblemen Als Predictor Voor Het Ontwikkelen van de Ziekte van Parkinson.” BrainComm, Symposium Abstracts, 2018.
APA
De Keyser, K. (2018). Auditieve verwerkingsproblemen als predictor voor het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson. BrainComm, Symposium Abstracts. Presented at the BrainComm symposium: Op éénzelfde golflengte : de toekomst van taal- en spraakdiagnostiek, Gent.
Chicago author-date
De Keyser, Kim. 2018. “Auditieve Verwerkingsproblemen Als Predictor Voor Het Ontwikkelen van de Ziekte van Parkinson.” In BrainComm, Symposium Abstracts.
Chicago author-date (all authors)
De Keyser, Kim. 2018. “Auditieve Verwerkingsproblemen Als Predictor Voor Het Ontwikkelen van de Ziekte van Parkinson.” In BrainComm, Symposium Abstracts.
Vancouver
1.
De Keyser K. Auditieve verwerkingsproblemen als predictor voor het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson. In: BrainComm, Symposium abstracts. 2018.
IEEE
[1]
K. De Keyser, “Auditieve verwerkingsproblemen als predictor voor het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson,” in BrainComm, Symposium abstracts, Gent, 2018.
@inproceedings{8549746,
  author       = {{De Keyser, Kim}},
  booktitle    = {{BrainComm, Symposium abstracts}},
  language     = {{dut}},
  location     = {{Gent}},
  title        = {{Auditieve verwerkingsproblemen als predictor voor het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson}},
  year         = {{2018}},
}