Advanced search
1 file | 93.32 KB Add to list

Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij

Lieselot Hemeryck (UGent) and Lynn Vanhaecke (UGent)
(2017) ONCO HEMATO. 11(6). p.8-12
Author
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 93.32 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. “Het Verband Tussen Consumptie van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (Colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO HEMATO, vol. 11, no. 6, 2017, pp. 8–12.
APA
Hemeryck, L., & Vanhaecke, L. (2017). Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij. ONCO HEMATO, 11(6), 8–12.
Chicago author-date
Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. 2017. “Het Verband Tussen Consumptie van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (Colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO HEMATO 11 (6): 8–12.
Chicago author-date (all authors)
Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. 2017. “Het Verband Tussen Consumptie van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (Colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO HEMATO 11 (6): 8–12.
Vancouver
1.
Hemeryck L, Vanhaecke L. Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij. ONCO HEMATO. 2017;11(6):8–12.
IEEE
[1]
L. Hemeryck and L. Vanhaecke, “Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij,” ONCO HEMATO, vol. 11, no. 6, pp. 8–12, 2017.
@article{8545623,
  author       = {{Hemeryck, Lieselot and Vanhaecke, Lynn}},
  issn         = {{2030-2738}},
  journal      = {{ONCO HEMATO}},
  language     = {{dut}},
  number       = {{6}},
  pages        = {{8--12}},
  title        = {{Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij}},
  volume       = {{11}},
  year         = {{2017}},
}