
Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij
- Author
- Lieselot Hemeryck (UGent) and Lynn Vanhaecke (UGent)
- Organization
Downloads
-
(...).pdf
- full text
- |
- UGent only
- |
- |
- 93.32 KB
Citation
Please use this url to cite or link to this publication: http://hdl.handle.net/1854/LU-8545623
- MLA
- Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. “Het Verband Tussen Consumptie van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (Colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO HEMATO, vol. 11, no. 6, 2017, pp. 8–12.
- APA
- Hemeryck, L., & Vanhaecke, L. (2017). Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij. ONCO HEMATO, 11(6), 8–12.
- Chicago author-date
- Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. 2017. “Het Verband Tussen Consumptie van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (Colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO HEMATO 11 (6): 8–12.
- Chicago author-date (all authors)
- Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. 2017. “Het Verband Tussen Consumptie van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (Colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO HEMATO 11 (6): 8–12.
- Vancouver
- 1.Hemeryck L, Vanhaecke L. Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij. ONCO HEMATO. 2017;11(6):8–12.
- IEEE
- [1]L. Hemeryck and L. Vanhaecke, “Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij,” ONCO HEMATO, vol. 11, no. 6, pp. 8–12, 2017.
@article{8545623, author = {{Hemeryck, Lieselot and Vanhaecke, Lynn}}, issn = {{2030-2738}}, journal = {{ONCO HEMATO}}, language = {{dut}}, number = {{6}}, pages = {{8--12}}, title = {{Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij}}, volume = {{11}}, year = {{2017}}, }