Advanced search
1 file | 93.32 KB

Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij

Lieselot Hemeryck (UGent) and Lynn Vanhaecke (UGent)
(2017) ONCO-HEMATO. 11(6). p.8-12
Author
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 93.32 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. 2017. “Het Verband Tussen Consumptie Van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” Onco-hemato 11 (6): 8–12.
APA
Hemeryck, L., & Vanhaecke, L. (2017). Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij. ONCO-HEMATO, 11(6), 8–12.
Vancouver
1.
Hemeryck L, Vanhaecke L. Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij. ONCO-HEMATO. Kraainem: Reflexion Medical Network; 2017;11(6):8–12.
MLA
Hemeryck, Lieselot, and Lynn Vanhaecke. “Het Verband Tussen Consumptie Van Rood En Verwerkt Vlees En Een Verhoogd Risico Op (colorectale) Kanker : Belangrijkste Feiten En Hypotheses Op Een Rij.” ONCO-HEMATO 11.6 (2017): 8–12. Print.
@article{8545623,
  author       = {Hemeryck, Lieselot and Vanhaecke, Lynn},
  journal      = {ONCO-HEMATO},
  language     = {dut},
  number       = {6},
  pages        = {8--12},
  publisher    = {Reflexion Medical Network},
  title        = {Het verband tussen consumptie van rood en verwerkt vlees en een verhoogd risico op (colorectale) kanker : belangrijkste feiten en hypotheses op een rij},
  volume       = {11},
  year         = {2017},
}