Advanced search
1 file | 2.14 MB Add to list

PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform in detentiecontext : de stand van zaken geüpdatet

Author
Organization
Abstract
In deze bijdrage wordt PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform dat reeds in enkele gevangenissen geïmplementeerd werd, besproken. Er wordt, op basis van een kwalitatief onderzoek en aangevuld met een lopend doctoraatsonderzoek, een zicht gegeven op de evolutie van het ICT-systeem sinds de implementatie en de huidige stand van zaken. Hiermee wordt ook tegemoet gekomen aan enkele (inter)nationale misvattingen die rond het systeem bestaan. Tot slot worden enkele mogelijkheden aangehaald om het platform, in hoofde van de gedetineerden, te optimaliseren.
Keywords
PrisonCloud, elektronisch dienstenplatform, ICT, gevangenis, penitentiaire inrichting Beveren, informatisering

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 2.14 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Feys, Yinthe, and Jana Robberechts. “PrisonCloud, Het Elektronische Dienstenplatform in Detentiecontext : De Stand Van Zaken Geüpdatet.” Handboek Politiediensten. 124th ed. Mechelen: Wolters Kluwer, 2017. 185–224. Print.
APA
Feys, Y., & Robberechts, J. (2017). PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform in detentiecontext : de stand van zaken geüpdatet. Handboek politiediensten (124th ed., pp. 185–224). Mechelen: Wolters Kluwer.
Chicago author-date
Feys, Yinthe, and Jana Robberechts. 2017. “PrisonCloud, Het Elektronische Dienstenplatform in Detentiecontext : De Stand Van Zaken Geüpdatet.” In Handboek Politiediensten, 185–224. 124th ed. Mechelen: Wolters Kluwer.
Chicago author-date (all authors)
Feys, Yinthe, and Jana Robberechts. 2017. “PrisonCloud, Het Elektronische Dienstenplatform in Detentiecontext : De Stand Van Zaken Geüpdatet.” In Handboek Politiediensten, 185–224. 124th ed. Mechelen: Wolters Kluwer.
Vancouver
1.
Feys Y, Robberechts J. PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform in detentiecontext : de stand van zaken geüpdatet. Handboek politiediensten. 124th ed. Mechelen: Wolters Kluwer; 2017. p. 185–224.
IEEE
[1]
Y. Feys and J. Robberechts, “PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform in detentiecontext : de stand van zaken geüpdatet,” in Handboek politiediensten, 124th ed., Mechelen: Wolters Kluwer, 2017, pp. 185–224.
@incollection{8531242,
 abstract   = {In deze bijdrage wordt PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform dat reeds in enkele gevangenissen geïmplementeerd werd, besproken. Er wordt, op basis van een kwalitatief onderzoek en aangevuld met een lopend doctoraatsonderzoek, een zicht gegeven op de evolutie van het ICT-systeem sinds de implementatie en de huidige stand van zaken. Hiermee wordt ook tegemoet gekomen aan enkele (inter)nationale misvattingen die rond het systeem bestaan. Tot slot worden enkele mogelijkheden aangehaald om het platform, in hoofde van de gedetineerden, te optimaliseren. },
 author    = {Feys, Yinthe and Robberechts, Jana},
 booktitle  = {Handboek politiediensten},
 issn     = {1379-440X},
 keywords   = {PrisonCloud,elektronisch dienstenplatform,ICT,gevangenis,penitentiaire inrichting Beveren,informatisering},
 language   = {dut},
 pages    = {185--224},
 publisher  = {Wolters Kluwer},
 title    = {PrisonCloud, het elektronische dienstenplatform in detentiecontext : de stand van zaken geüpdatet},
 year     = {2017},
}