Advanced search
1 file | 125.15 KB Add to list

Voeding als moderator van laaggradige inflammatie bij adolescenten

Aline Arouca (UGent) and Nathalie Michels (UGent)
Author
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 125.15 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Arouca, Aline, and Nathalie Michels. “Voeding Als Moderator Van Laaggradige Inflammatie Bij Adolescenten.” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK 42.5 (2016): 24–27. Print.
APA
Arouca, A., & Michels, N. (2016). Voeding als moderator van laaggradige inflammatie bij adolescenten. TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK, 42(5), 24–27.
Chicago author-date
Arouca, Aline, and Nathalie Michels. 2016. “Voeding Als Moderator Van Laaggradige Inflammatie Bij Adolescenten.” Tijdschrift Voor Voeding En Dietetiek 42 (5): 24–27.
Chicago author-date (all authors)
Arouca, Aline, and Nathalie Michels. 2016. “Voeding Als Moderator Van Laaggradige Inflammatie Bij Adolescenten.” Tijdschrift Voor Voeding En Dietetiek 42 (5): 24–27.
Vancouver
1.
Arouca A, Michels N. Voeding als moderator van laaggradige inflammatie bij adolescenten. TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK. 2016;42(5):24–7.
IEEE
[1]
A. Arouca and N. Michels, “Voeding als moderator van laaggradige inflammatie bij adolescenten,” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK, vol. 42, no. 5, pp. 24–27, 2016.
@article{8522389,
  author       = {Arouca, Aline and Michels, Nathalie},
  issn         = {2295-7804},
  journal      = {TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK},
  language     = {dut},
  number       = {5},
  pages        = {24--27},
  title        = {Voeding als moderator van laaggradige inflammatie bij adolescenten},
  volume       = {42},
  year         = {2016},
}