Advanced search
1 file | 702.11 KB Add to list

Legitimiteit van de strafbaarstelling van het aanzetten tot terrorisme : de uitbreiding van artikel 140bis Sw. vanuit een internationaalrechtelijk en mensenrechtelijk perspectief

Author
Organization

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 702.11 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Coensel, Stéphanie. “Legitimiteit van de Strafbaarstelling van Het Aanzetten Tot Terrorisme : De Uitbreiding van Artikel 140bis Sw. Vanuit Een Internationaalrechtelijk En Mensenrechtelijk Perspectief.” Mensenrechten En Opsporing, Terrorisme En Migratie, edited by Antoinette Verhage and Gert Vermeulen, Maklu, 2017, pp. 53–79.
APA
De Coensel, S. (2017). Legitimiteit van de strafbaarstelling van het aanzetten tot terrorisme : de uitbreiding van artikel 140bis Sw. vanuit een internationaalrechtelijk en mensenrechtelijk perspectief. In A. Verhage & G. Vermeulen (Eds.), Mensenrechten en opsporing, terrorisme en migratie (pp. 53–79). Antwerpen/Apeldoorn: Maklu.
Chicago author-date
De Coensel, Stéphanie. 2017. “Legitimiteit van de Strafbaarstelling van Het Aanzetten Tot Terrorisme : De Uitbreiding van Artikel 140bis Sw. Vanuit Een Internationaalrechtelijk En Mensenrechtelijk Perspectief.” In Mensenrechten En Opsporing, Terrorisme En Migratie, edited by Antoinette Verhage and Gert Vermeulen, 53–79. Antwerpen/Apeldoorn: Maklu.
Chicago author-date (all authors)
De Coensel, Stéphanie. 2017. “Legitimiteit van de Strafbaarstelling van Het Aanzetten Tot Terrorisme : De Uitbreiding van Artikel 140bis Sw. Vanuit Een Internationaalrechtelijk En Mensenrechtelijk Perspectief.” In Mensenrechten En Opsporing, Terrorisme En Migratie, ed by. Antoinette Verhage and Gert Vermeulen, 53–79. Antwerpen/Apeldoorn: Maklu.
Vancouver
1.
De Coensel S. Legitimiteit van de strafbaarstelling van het aanzetten tot terrorisme : de uitbreiding van artikel 140bis Sw. vanuit een internationaalrechtelijk en mensenrechtelijk perspectief. In: Verhage A, Vermeulen G, editors. Mensenrechten en opsporing, terrorisme en migratie. Antwerpen/Apeldoorn: Maklu; 2017. p. 53–79.
IEEE
[1]
S. De Coensel, “Legitimiteit van de strafbaarstelling van het aanzetten tot terrorisme : de uitbreiding van artikel 140bis Sw. vanuit een internationaalrechtelijk en mensenrechtelijk perspectief,” in Mensenrechten en opsporing, terrorisme en migratie, A. Verhage and G. Vermeulen, Eds. Antwerpen/Apeldoorn: Maklu, 2017, pp. 53–79.
@incollection{8521659,
 author    = {{De Coensel, Stéphanie}},
 booktitle  = {{Mensenrechten en opsporing, terrorisme en migratie}},
 editor    = {{Verhage, Antoinette and Vermeulen, Gert}},
 isbn     = {{978-90-466-0879-1}},
 language   = {{dut}},
 location   = {{Ghent}},
 pages    = {{53--79}},
 publisher  = {{Maklu}},
 series    = {{Update in de Criminologie VIII}},
 title    = {{Legitimiteit van de strafbaarstelling van het aanzetten tot terrorisme : de uitbreiding van artikel 140bis Sw. vanuit een internationaalrechtelijk en mensenrechtelijk perspectief}},
 year     = {{2017}},
}