Advanced search
Add to list

De ‘Mu‘allaqāt’ van ‘Abīd en Zuhayr, of de kunst van het dichterlijk minimalisme : Over trauma en herstel in de Arabische woestijn.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Janssen, Caroline. “De ‘Mu’allaqāt’ van ’Abīd En Zuhayr, of de Kunst van Het Dichterlijk Minimalisme : Over Trauma En Herstel in de Arabische Woestijn.” Great Poems. Houden van Beroemde Gedichten., edited by Alexander Roose et al., 2020.
APA
Janssen, C. (2020). De “Mu’allaqāt” van ’Abīd en Zuhayr, of de kunst van het dichterlijk minimalisme : Over trauma en herstel in de Arabische woestijn. In A. Roose, K. De Temmerman, & J. Van Pelt (Eds.), Great Poems. Houden van beroemde gedichten.
Chicago author-date
Janssen, Caroline. 2020. “De ‘Mu’allaqāt’ van ’Abīd En Zuhayr, of de Kunst van Het Dichterlijk Minimalisme : Over Trauma En Herstel in de Arabische Woestijn.” In Great Poems. Houden van Beroemde Gedichten., edited by Alexander Roose, Koen De Temmerman, and Julie Van Pelt.
Chicago author-date (all authors)
Janssen, Caroline. 2020. “De ‘Mu’allaqāt’ van ’Abīd En Zuhayr, of de Kunst van Het Dichterlijk Minimalisme : Over Trauma En Herstel in de Arabische Woestijn.” In Great Poems. Houden van Beroemde Gedichten., ed by. Alexander Roose, Koen De Temmerman, and Julie Van Pelt.
Vancouver
1.
Janssen C. De “Mu’allaqāt” van ’Abīd en Zuhayr, of de kunst van het dichterlijk minimalisme : Over trauma en herstel in de Arabische woestijn. In: Roose A, De Temmerman K, Van Pelt J, editors. Great Poems Houden van beroemde gedichten. 2020.
IEEE
[1]
C. Janssen, “De ‘Mu’allaqāt’ van ’Abīd en Zuhayr, of de kunst van het dichterlijk minimalisme : Over trauma en herstel in de Arabische woestijn.,” in Great Poems. Houden van beroemde gedichten., A. Roose, K. De Temmerman, and J. Van Pelt, Eds. 2020.
@incollection{8520301,
 author    = {Janssen, Caroline},
 booktitle  = {Great Poems. Houden van beroemde gedichten.},
 editor    = {Roose, Alexander and De Temmerman, Koen and Van Pelt, Julie},
 isbn     = {9789038226514},
 language   = {dut},
 title    = {De ‘Mu‘allaqāt’ van ‘Abīd en Zuhayr, of de kunst van het dichterlijk minimalisme : Over trauma en herstel in de Arabische woestijn.},
 year     = {2020},
}