Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Welke patiënten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen

Nele Van Damme UGent, Karen Van den Bussche UGent, Dorien De Meyer UGent, Ann Van Hecke UGent, Sofie Verhaeghe UGent and Dimitri Beeckman UGent (2016) Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
conference (meetingAbstract)
publication status
published
subject
in
Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen
conference name
Landelijk Decubituscongres
conference organizer
Decubitus Nederland
conference location
Venlo, Nederland
conference start
2016-11-22
conference end
2016-11-23
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
C3
id
8520289
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-8520289
date created
2017-05-13 12:01:12
date last changed
2017-06-16 13:59:01
@inproceedings{8520289,
 author    = {Van Damme, Nele and Van den Bussche, Karen and De Meyer, Dorien and Van Hecke, Ann and Verhaeghe, Sofie and Beeckman, Dimitri},
 booktitle  = {Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen},
 language   = {dut},
 location   = {Venlo, Nederland},
 title    = {Welke pati{\"e}nten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen},
 year     = {2016},
}

Chicago
Van Damme, Nele, Karen Van den Bussche, Dorien De Meyer, Ann Van Hecke, Sofie Verhaeghe, and Dimitri Beeckman. 2016. “Welke Patiënten Hebben Een Verhoogd Risico Op Het Ontwikkelen Van IAD? : Resultaten Van Een Klinisch Onderzoek in Verpleeghuizen.” In Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen.
APA
Van Damme, Nele, Van den Bussche, K., De Meyer, D., Van Hecke, A., Verhaeghe, S., & Beeckman, D. (2016). Welke patiënten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen. Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen. Presented at the Landelijk Decubituscongres.
Vancouver
1.
Van Damme N, Van den Bussche K, De Meyer D, Van Hecke A, Verhaeghe S, Beeckman D. Welke patiënten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen. Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen. 2016.
MLA
Van Damme, Nele, Karen Van den Bussche, Dorien De Meyer, et al. “Welke Patiënten Hebben Een Verhoogd Risico Op Het Ontwikkelen Van IAD? : Resultaten Van Een Klinisch Onderzoek in Verpleeghuizen.” Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen. 2016. Print.