Advanced search

Welke patiënten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen

Nele Van Damme (UGent) , Karen Van den Bussche (UGent) , Dorien De Meyer (UGent) , Ann Van Hecke (UGent) , Sofie Verhaeghe (UGent) and Dimitri Beeckman (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Damme, Nele, Karen Van den Bussche, Dorien De Meyer, Ann Van Hecke, Sofie Verhaeghe, and Dimitri Beeckman. 2016. “Welke Patiënten Hebben Een Verhoogd Risico Op Het Ontwikkelen Van IAD? : Resultaten Van Een Klinisch Onderzoek in Verpleeghuizen.” In Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen.
APA
Van Damme, Nele, Van den Bussche, K., De Meyer, D., Van Hecke, A., Verhaeghe, S., & Beeckman, D. (2016). Welke patiënten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen. Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen. Presented at the Landelijk Decubituscongres.
Vancouver
1.
Van Damme N, Van den Bussche K, De Meyer D, Van Hecke A, Verhaeghe S, Beeckman D. Welke patiënten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen. Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen. 2016.
MLA
Van Damme, Nele, Karen Van den Bussche, Dorien De Meyer, et al. “Welke Patiënten Hebben Een Verhoogd Risico Op Het Ontwikkelen Van IAD? : Resultaten Van Een Klinisch Onderzoek in Verpleeghuizen.” Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen. 2016. Print.
@inproceedings{8520289,
 author    = {Van Damme, Nele and Van den Bussche, Karen and De Meyer, Dorien and Van Hecke, Ann and Verhaeghe, Sofie and Beeckman, Dimitri},
 booktitle  = {Landelijk Decubituscongres, Samenvattingen},
 language   = {dut},
 location   = {Venlo, Nederland},
 title    = {Welke pati{\"e}nten hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van IAD? : resultaten van een klinisch onderzoek in verpleeghuizen},
 year     = {2016},
}