Advanced search

De Atlas der Buurtwegen als archiefbron en basis voor de uitbouw van een netwerk van trage wegen in het Vlaams en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Greet Deruyter (UGent)
(2005)
Author
Promoter
(UGent)
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Deruyter, Greet. 2005. “De Atlas Der Buurtwegen Als Archiefbron En Basis Voor De Uitbouw Van Een Netwerk Van Trage Wegen in Het Vlaams En Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest”. Gent: Universiteit Gent. Faculteit Wetenschappen.
APA
Deruyter, G. (2005). De Atlas der Buurtwegen als archiefbron en basis voor de uitbouw van een netwerk van trage wegen in het Vlaams en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Universiteit Gent. Faculteit Wetenschappen, Gent.
Vancouver
1.
Deruyter G. De Atlas der Buurtwegen als archiefbron en basis voor de uitbouw van een netwerk van trage wegen in het Vlaams en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. [Gent]: Universiteit Gent. Faculteit Wetenschappen; 2005.
MLA
Deruyter, Greet. “De Atlas Der Buurtwegen Als Archiefbron En Basis Voor De Uitbouw Van Een Netwerk Van Trage Wegen in Het Vlaams En Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.” 2005 : n. pag. Print.
@phdthesis{8514476,
 author    = {Deruyter, Greet},
 language   = {dut},
 pages    = {3 v. + CD-Rom},
 publisher  = {Universiteit Gent. Faculteit Wetenschappen},
 school    = {Ghent University},
 title    = {De Atlas der Buurtwegen als archiefbron en basis voor de uitbouw van een netwerk van trage wegen in het Vlaams en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest},
 year     = {2005},
}