Advanced search

Gerstschimmels en hun mycotoxinen in de bierproductie

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Decloedt, Anneleen. 2016. “Gerstschimmels En Hun Mycotoxinen in De Bierproductie.” In Fermentatio Studiedag, Voordrachten. Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio Hogeschool Gent.
APA
Decloedt, Anneleen. (2016). Gerstschimmels en hun mycotoxinen in de bierproductie. Fermentatio studiedag, Voordrachten. Presented at the 54e Studiedag Brouwerij (Fermentatio), Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio Hogeschool Gent.
Vancouver
1.
Decloedt A. Gerstschimmels en hun mycotoxinen in de bierproductie. Fermentatio studiedag, Voordrachten. Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio Hogeschool Gent; 2016.
MLA
Decloedt, Anneleen. “Gerstschimmels En Hun Mycotoxinen in De Bierproductie.” Fermentatio Studiedag, Voordrachten. Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio Hogeschool Gent, 2016. Print.
@inproceedings{8512092,
  author       = {Decloedt, Anneleen},
  booktitle    = {Fermentatio studiedag, Voordrachten},
  language     = {dut},
  location     = {Gent},
  publisher    = {Koninklijke Oud-Studentenbond Fermentatio Hogeschool Gent},
  title        = {Gerstschimmels en hun mycotoxinen in de bierproductie},
  year         = {2016},
}