Advanced search

Glutenvrije broden enorme uitdaging : voedingswaarde onder de loep in onderzoek

(2016) VMT FOOD. p.16-18
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Laere, Delina, Astrid De Beleyr, Filip Van Bockstaele, Melissa Camerlinck, Ingrid De Leyn, Lieve Vermeiren, and Marianne De Meerleer. 2016. “Glutenvrije Broden Enorme Uitdaging : Voedingswaarde Onder De Loep in Onderzoek.” Vmt Food.
APA
Van Laere, D., De Beleyr, A., Van Bockstaele, F., Camerlinck, M., De Leyn, I., Vermeiren, L., & De Meerleer, M. (2016). Glutenvrije broden enorme uitdaging : voedingswaarde onder de loep in onderzoek. VMT FOOD.
Vancouver
1.
Van Laere D, De Beleyr A, Van Bockstaele F, Camerlinck M, De Leyn I, Vermeiren L, et al. Glutenvrije broden enorme uitdaging : voedingswaarde onder de loep in onderzoek. VMT FOOD. 2016. p. 16–8.
MLA
Van Laere, Delina, Astrid De Beleyr, Filip Van Bockstaele, et al. “Glutenvrije Broden Enorme Uitdaging : Voedingswaarde Onder De Loep in Onderzoek.” VMT FOOD 2016 : 16–18. Print.
@misc{8504403,
  author       = {Van Laere, Delina and De Beleyr, Astrid and Van Bockstaele, Filip and Camerlinck, Melissa and De Leyn, Ingrid and Vermeiren, Lieve and De Meerleer, Marianne},
  issn         = {2352-5924},
  language     = {dut},
  number       = {2016-3},
  pages        = {16--18},
  series       = {VMT FOOD},
  title        = {Glutenvrije broden enorme uitdaging : voedingswaarde onder de loep in onderzoek},
  year         = {2016},
}