Advanced search
1 file | 513.26 KB

Verlenging van houdbaarheid : toevoegen essentiële oliën aan vlees- en vismarinades

Imca Sampers (UGent)
(2016) p.15-17
Author
Organization
Keywords
Essential oils, marinades, shelf life

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 513.26 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Sampers, Imca. 2016. “Verlenging Van Houdbaarheid : Toevoegen Essentiële Oliën Aan Vlees- En Vismarinades”. VMTfood.be.
APA
Sampers, I. (2016). Verlenging van houdbaarheid : toevoegen essentiële oliën aan vlees- en vismarinades. VMTfood.be.
Vancouver
1.
Sampers I. Verlenging van houdbaarheid : toevoegen essentiële oliën aan vlees- en vismarinades. VMTfood.be; 2016. p. 15–7.
MLA
Sampers, Imca. “Verlenging Van Houdbaarheid : Toevoegen Essentiële Oliën Aan Vlees- En Vismarinades.” 2016 : 15–17. Print.
@misc{8501387,
  author       = {Sampers, Imca},
  language     = {dut},
  number       = {2016/4},
  pages        = {15--17},
  publisher    = {VMTfood.be},
  title        = {Verlenging van houdbaarheid : toevoegen essenti{\"e}le oli{\"e}n aan vlees- en vismarinades},
  year         = {2016},
}