Advanced search
Add to list

Vrouwen 'lokaal' aan de macht?: lokale politiek: meer en meer ook voor vrouwen!

(2009)
Author
Organization
Abstract
Studie naar het effect van de beleidsmaatregelen die ter gelegenheid van de verkiezingen van 8 oktober 2006 werden genomen ter bevordering van de gelijkwaardige participatie van mannen en vrouwen aan het lokaal en provinciaal bestuur.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Van Bever, Eline, et al. Vrouwen “lokaal” Aan de Macht?: Lokale Politiek: Meer En Meer Ook Voor Vrouwen! Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur, 2009.
APA
Van Bever, E., Reynaert, H., Steyvers, K., & Ackaert, J. (2009). Vrouwen “lokaal” aan de macht?: lokale politiek: meer en meer ook voor vrouwen! Brussel: Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur.
Chicago author-date
Van Bever, Eline, Herwig Reynaert, Kristof Steyvers, and Johan Ackaert. 2009. “Vrouwen ‘lokaal’ Aan de Macht?: Lokale Politiek: Meer En Meer Ook Voor Vrouwen!” Brussel: Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur.
Chicago author-date (all authors)
Van Bever, Eline, Herwig Reynaert, Kristof Steyvers, and Johan Ackaert. 2009. “Vrouwen ‘lokaal’ Aan de Macht?: Lokale Politiek: Meer En Meer Ook Voor Vrouwen!” Brussel: Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur.
Vancouver
1.
Van Bever E, Reynaert H, Steyvers K, Ackaert J. Vrouwen “lokaal” aan de macht?: lokale politiek: meer en meer ook voor vrouwen! Brussel: Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur; 2009.
IEEE
[1]
E. Van Bever, H. Reynaert, K. Steyvers, and J. Ackaert, “Vrouwen ‘lokaal’ aan de macht?: lokale politiek: meer en meer ook voor vrouwen!” Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur, Brussel, 2009.
@misc{831401,
 abstract   = {{Studie naar het effect van de beleidsmaatregelen die ter gelegenheid van de verkiezingen van 8 oktober 2006 werden genomen ter bevordering van de gelijkwaardige participatie van mannen en vrouwen aan het lokaal en provinciaal bestuur.}},
 author    = {{Van Bever, Eline and Reynaert, Herwig and Steyvers, Kristof and Ackaert, Johan}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{114}},
 publisher  = {{Vlaamse overheid. Agentschap voor Binnenlands Bestuur}},
 title    = {{Vrouwen 'lokaal' aan de macht?: lokale politiek: meer en meer ook voor vrouwen!}},
 year     = {{2009}},
}