Advanced search

Woonnoden in Gent: resultaten van het onderzoek naar woonnoden van 20 doelgroepen in drie deelruimten van de stad Gent

(2008)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Assche, Joke, H Janssens, and Herwig Reynaert. 2008. “Woonnoden in Gent: Resultaten Van Het Onderzoek Naar Woonnoden Van 20 Doelgroepen in Drie Deelruimten Van De Stad Gent”. Gent: Universiteit Gent. Centrum voor Duurzame Ontwikkeling.
APA
Van Assche, Joke, Janssens, H., & Reynaert, H. (2008). Woonnoden in Gent: resultaten van het onderzoek naar woonnoden van 20 doelgroepen in drie deelruimten van de stad Gent. Gent: Universiteit Gent. Centrum voor Duurzame Ontwikkeling.
Vancouver
1.
Van Assche J, Janssens H, Reynaert H. Woonnoden in Gent: resultaten van het onderzoek naar woonnoden van 20 doelgroepen in drie deelruimten van de stad Gent. Gent: Universiteit Gent. Centrum voor Duurzame Ontwikkeling; 2008.
MLA
Van Assche, Joke, H Janssens, and Herwig Reynaert. “Woonnoden in Gent: Resultaten Van Het Onderzoek Naar Woonnoden Van 20 Doelgroepen in Drie Deelruimten Van De Stad Gent.” 2008 : n. pag. Print.
@misc{823158,
 author    = {Van Assche, Joke and Janssens, H and Reynaert, Herwig},
 language   = {dut},
 pages    = {235},
 publisher  = {Universiteit Gent. Centrum voor Duurzame Ontwikkeling},
 title    = {Woonnoden in Gent: resultaten van het onderzoek naar woonnoden van 20 doelgroepen in drie deelruimten van de stad Gent},
 year     = {2008},
}