Advanced search
Add to list

Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel: identificeren van processen en kritische succesfactoren en uitwerking van een ondersteuningstool voor Brede Scholen

Lia Blaton (UGent) and Piet Van Avermaet (UGent)
(2016)
Author
Organization
Abstract
Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel. Documentanalyse, bevraging van relevante actoren en case studies naar de werking van de Brusselse Brede Scholen.
Keywords
onderzoek, Brede School, Brussel, Steunpunt Diversiteit & Leren, partnerships in education

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Blaton, Lia, and Piet Van Avermaet. Onderzoek Naar de Impact van Brede School in Brussel: Identificeren van Processen En Kritische Succesfactoren En Uitwerking van Een Ondersteuningstool Voor Brede Scholen. 2016.
APA
Blaton, L., & Van Avermaet, P. (2016). Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel: identificeren van processen en kritische succesfactoren en uitwerking van een ondersteuningstool voor Brede Scholen.
Chicago author-date
Blaton, Lia, and Piet Van Avermaet. 2016. “Onderzoek Naar de Impact van Brede School in Brussel: Identificeren van Processen En Kritische Succesfactoren En Uitwerking van Een Ondersteuningstool Voor Brede Scholen.”
Chicago author-date (all authors)
Blaton, Lia, and Piet Van Avermaet. 2016. “Onderzoek Naar de Impact van Brede School in Brussel: Identificeren van Processen En Kritische Succesfactoren En Uitwerking van Een Ondersteuningstool Voor Brede Scholen.”
Vancouver
1.
Blaton L, Van Avermaet P. Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel: identificeren van processen en kritische succesfactoren en uitwerking van een ondersteuningstool voor Brede Scholen. 2016.
IEEE
[1]
L. Blaton and P. Van Avermaet, “Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel: identificeren van processen en kritische succesfactoren en uitwerking van een ondersteuningstool voor Brede Scholen.” 2016.
@misc{8206837,
 abstract   = {{Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel. Documentanalyse, bevraging van relevante actoren en case studies naar de werking van de Brusselse Brede Scholen.}},
 author    = {{Blaton, Lia and Van Avermaet, Piet}},
 keywords   = {{onderzoek,Brede School,Brussel,Steunpunt Diversiteit & Leren,partnerships in education}},
 language   = {{dut}},
 title    = {{Onderzoek naar de impact van Brede School in Brussel: identificeren van processen en kritische succesfactoren en uitwerking van een ondersteuningstool voor Brede Scholen}},
 year     = {{2016}},
}