Advanced search
Add to list

Europees Milieuagentschap onderzoekt marktinstrumenten voor milieubeleid/De nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de Energie-Unie en klimaatactie

Jan De Mulder (UGent)
(2016) De Milieukrant. 27(21). p.7-11
Author
Organization
Keywords
Climate

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Mulder, Jan. “Europees Milieuagentschap Onderzoekt Marktinstrumenten Voor Milieubeleid/De Nieuwe Stimuleringsmaatregelen Voor de Energie-Unie En Klimaatactie.” De Milieukrant, vol. 27, no. 21, Wolters-Kluwer, 2016, pp. 7–11.
APA
De Mulder, J. (2016). Europees Milieuagentschap onderzoekt marktinstrumenten voor milieubeleid/De nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de Energie-Unie en klimaatactie. Wolters-Kluwer.
Chicago author-date
De Mulder, Jan. 2016. “Europees Milieuagentschap Onderzoekt Marktinstrumenten Voor Milieubeleid/De Nieuwe Stimuleringsmaatregelen Voor de Energie-Unie En Klimaatactie.” De Milieukrant. Wolters-Kluwer.
Chicago author-date (all authors)
De Mulder, Jan. 2016. “Europees Milieuagentschap Onderzoekt Marktinstrumenten Voor Milieubeleid/De Nieuwe Stimuleringsmaatregelen Voor de Energie-Unie En Klimaatactie.” De Milieukrant. Wolters-Kluwer.
Vancouver
1.
De Mulder J. Europees Milieuagentschap onderzoekt marktinstrumenten voor milieubeleid/De nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de Energie-Unie en klimaatactie. Vol. 27, De Milieukrant. Wolters-Kluwer; 2016. p. 7–11.
IEEE
[1]
J. De Mulder, “Europees Milieuagentschap onderzoekt marktinstrumenten voor milieubeleid/De nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de Energie-Unie en klimaatactie,” De Milieukrant, vol. 27, no. 21. Wolters-Kluwer, pp. 7–11, 2016.
@misc{8203696,
 author    = {{De Mulder, Jan}},
 keywords   = {{Climate}},
 language   = {{dut}},
 number    = {{21}},
 pages    = {{7--11}},
 publisher  = {{Wolters-Kluwer}},
 series    = {{De Milieukrant}},
 title    = {{Europees Milieuagentschap onderzoekt marktinstrumenten voor milieubeleid/De nieuwe stimuleringsmaatregelen voor de Energie-Unie en klimaatactie}},
 volume    = {{27}},
 year     = {{2016}},
}