Advanced search
Add to list

Commissie lanceert actieplan ter bestrijding van handel in wilde dieren en planten/Commissie vereenvoudigt de technische instandhoudingsmaatregelen in de visserij

Jan De Mulder (UGent)
(2016) De Milieukrant. 27(10). p.6-9
Author
Organization
Keywords
EU policy

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Mulder, Jan. “Commissie Lanceert Actieplan Ter Bestrijding van Handel in Wilde Dieren En Planten/Commissie Vereenvoudigt de Technische Instandhoudingsmaatregelen in de Visserij.” De Milieukrant, vol. 27, no. 10, Wolters-Kluwer, 2016, pp. 6–9.
APA
De Mulder, J. (2016). Commissie lanceert actieplan ter bestrijding van handel in wilde dieren en planten/Commissie vereenvoudigt de technische instandhoudingsmaatregelen in de visserij. Wolters-Kluwer.
Chicago author-date
De Mulder, Jan. 2016. “Commissie Lanceert Actieplan Ter Bestrijding van Handel in Wilde Dieren En Planten/Commissie Vereenvoudigt de Technische Instandhoudingsmaatregelen in de Visserij.” De Milieukrant. Wolters-Kluwer.
Chicago author-date (all authors)
De Mulder, Jan. 2016. “Commissie Lanceert Actieplan Ter Bestrijding van Handel in Wilde Dieren En Planten/Commissie Vereenvoudigt de Technische Instandhoudingsmaatregelen in de Visserij.” De Milieukrant. Wolters-Kluwer.
Vancouver
1.
De Mulder J. Commissie lanceert actieplan ter bestrijding van handel in wilde dieren en planten/Commissie vereenvoudigt de technische instandhoudingsmaatregelen in de visserij. Vol. 27, De Milieukrant. Wolters-Kluwer; 2016. p. 6–9.
IEEE
[1]
J. De Mulder, “Commissie lanceert actieplan ter bestrijding van handel in wilde dieren en planten/Commissie vereenvoudigt de technische instandhoudingsmaatregelen in de visserij,” De Milieukrant, vol. 27, no. 10. Wolters-Kluwer, pp. 6–9, 2016.
@misc{8203681,
 author    = {{De Mulder, Jan}},
 issn     = {{0777-3544}},
 keywords   = {{EU policy}},
 language   = {{dut}},
 number    = {{10}},
 pages    = {{6--9}},
 publisher  = {{Wolters-Kluwer}},
 series    = {{De Milieukrant}},
 title    = {{Commissie lanceert actieplan ter bestrijding van handel in wilde dieren en planten/Commissie vereenvoudigt de technische instandhoudingsmaatregelen in de visserij}},
 volume    = {{27}},
 year     = {{2016}},
}