Advanced search
1 file | 8.63 MB Add to list

De demystificatie van een hervormingsfenomeen : een speurtocht naar de wereld achter de maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) en zijn invloed in monastieke instellingen in Lotharingen, Vlaanderen en daarbuiten

Koen Vanheule (UGent)
(2016)
Author
Promoter
(UGent)
Organization
Keywords
Hammerstein, historical social network analysis, Trier, Beaulieu, monastieke hervormingen, Poppo van Stavelot, hoge middeleeuwen, Lotharingen, Vlaanderen, Vita Popponis, Luxemburg, keizer Hendrik II, keizer Koenraad II, keizer Hendrik III, Deinze, Richard van Saint-Vanne, familia, St-Maximin

Downloads

 • Vanheule Koen - De demystificatie van een hervormingsfenomeen DEF.pdf
  • full text
  • |
  • open access
  • |
  • PDF
  • |
  • 8.63 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Vanheule, Koen. De Demystificatie van Een Hervormingsfenomeen : Een Speurtocht Naar de Wereld Achter de Maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) En Zijn Invloed in Monastieke Instellingen in Lotharingen, Vlaanderen En Daarbuiten. Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, 2016.
APA
Vanheule, K. (2016). De demystificatie van een hervormingsfenomeen : een speurtocht naar de wereld achter de maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) en zijn invloed in monastieke instellingen in Lotharingen, Vlaanderen en daarbuiten. Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Gent.
Chicago author-date
Vanheule, Koen. 2016. “De Demystificatie van Een Hervormingsfenomeen : Een Speurtocht Naar de Wereld Achter de Maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) En Zijn Invloed in Monastieke Instellingen in Lotharingen, Vlaanderen En Daarbuiten.” Gent: Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.
Chicago author-date (all authors)
Vanheule, Koen. 2016. “De Demystificatie van Een Hervormingsfenomeen : Een Speurtocht Naar de Wereld Achter de Maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) En Zijn Invloed in Monastieke Instellingen in Lotharingen, Vlaanderen En Daarbuiten.” Gent: Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.
Vancouver
1.
Vanheule K. De demystificatie van een hervormingsfenomeen : een speurtocht naar de wereld achter de maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) en zijn invloed in monastieke instellingen in Lotharingen, Vlaanderen en daarbuiten. [Gent]: Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte; 2016.
IEEE
[1]
K. Vanheule, “De demystificatie van een hervormingsfenomeen : een speurtocht naar de wereld achter de maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) en zijn invloed in monastieke instellingen in Lotharingen, Vlaanderen en daarbuiten,” Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Gent, 2016.
@phdthesis{8150787,
 author    = {{Vanheule, Koen}},
 keywords   = {{Hammerstein,historical social network analysis,Trier,Beaulieu,monastieke hervormingen,Poppo van Stavelot,hoge middeleeuwen,Lotharingen,Vlaanderen,Vita Popponis,Luxemburg,keizer Hendrik II,keizer Koenraad II,keizer Hendrik III,Deinze,Richard van Saint-Vanne,familia,St-Maximin}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{XVIII, 493}},
 publisher  = {{Universiteit Gent. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte}},
 school    = {{Ghent University}},
 title    = {{De demystificatie van een hervormingsfenomeen : een speurtocht naar de wereld achter de maskers van Poppo van Stavelot (978-1048) en zijn invloed in monastieke instellingen in Lotharingen, Vlaanderen en daarbuiten}},
 year     = {{2016}},
}