Advanced search
1 file | 112.68 KB Add to list

Acrylamide in levensmiddelen : toch nog een weg af te leggen...

Author
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 112.68 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Meulenaer, Bruno. “Acrylamide in Levensmiddelen : Toch Nog Een Weg Af Te Leggen...” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIËTETIEK 42.4 (2016): 6–8. Print.
APA
De Meulenaer, B. (2016). Acrylamide in levensmiddelen : toch nog een weg af te leggen... TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIËTETIEK, 42(4), 6–8.
Chicago author-date
De Meulenaer, Bruno. 2016. “Acrylamide in Levensmiddelen : Toch Nog Een Weg Af Te Leggen...” Tijdschrift Voor Voeding En Diëtetiek 42 (4): 6–8.
Chicago author-date (all authors)
De Meulenaer, Bruno. 2016. “Acrylamide in Levensmiddelen : Toch Nog Een Weg Af Te Leggen...” Tijdschrift Voor Voeding En Diëtetiek 42 (4): 6–8.
Vancouver
1.
De Meulenaer B. Acrylamide in levensmiddelen : toch nog een weg af te leggen... TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIËTETIEK. 2016;42(4):6–8.
IEEE
[1]
B. De Meulenaer, “Acrylamide in levensmiddelen : toch nog een weg af te leggen...,” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIËTETIEK, vol. 42, no. 4, pp. 6–8, 2016.
@article{8056233,
  author       = {De Meulenaer, Bruno},
  issn         = {2295-7804},
  journal      = {TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIËTETIEK},
  language     = {dut},
  number       = {4},
  pages        = {6--8},
  title        = {Acrylamide in levensmiddelen : toch nog een weg af te leggen...},
  volume       = {42},
  year         = {2016},
}