Advanced search

Exit het personeelsblad. Toegepast wetenschappelijk onderzoek naar personeelsbladen in Vlaanderen-anno 2010

(2009)
Editor
Daniël Coninckx, Dave Gelders, (UGent) , (UGent) and Jan Pieter Verckens
Organization
Abstract
Exit het personeelsblad? Of blijft er ondanks alle vernieuwingen in de ICT toch nog een plaats voor dit printmedium binnen de IC-mix? In deze interuniversitaire studie werd de vraag zowel aan communicatoren als aan de (lezende) medewerkers gesteld. Er blijkt een duidelijke consensus over de functie van het personeelsblad (geprint of elektronisch) en de plaats ervan in de IC-mix. Beide media zijn complementair en kunnen ook complementaire functies vervullen. De verdienste van deze studie is dat zij elke specialist interne communicatie een representatief kader en de nodige argumenten biedt om op een doordachte manier onze titelvraag met ja “en/of” neen te beantwoorden.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Coninckx, Daniël, Dave Gelders, Dominiek Saelens, Isabelle Stevens, and Jan Pieter Verckens, eds. 2009. “Exit Het Personeelsblad. Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek Naar Personeelsbladen in Vlaanderen-anno 2010”. Gent: Academia Press.
APA
Coninckx, Daniël, Gelders, D., Saelens, D., Stevens, I., & Verckens, J. P. (Eds.). (2009). Exit het personeelsblad. Toegepast wetenschappelijk onderzoek naar personeelsbladen in Vlaanderen-anno 2010. Gent: Academia Press.
Vancouver
1.
Coninckx D, Gelders D, Saelens D, Stevens I, Verckens JP, editors. Exit het personeelsblad. Toegepast wetenschappelijk onderzoek naar personeelsbladen in Vlaanderen-anno 2010. Gent: Academia Press; 2009.
MLA
Coninckx, Daniël, Dave Gelders, Dominiek Saelens, et al., eds. “Exit Het Personeelsblad. Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek Naar Personeelsbladen in Vlaanderen-anno 2010.” 2009 : n. pag. Print.
@book{778619,
 abstract   = {Exit het personeelsblad? Of blijft er ondanks alle vernieuwingen in de ICT toch nog een plaats voor dit printmedium binnen de IC-mix? In deze interuniversitaire studie werd de vraag zowel aan communicatoren als aan de (lezende) medewerkers gesteld. Er blijkt een duidelijke consensus over de functie van het personeelsblad (geprint of elektronisch) en de plaats ervan in de IC-mix. Beide media zijn complementair en kunnen ook complementaire functies vervullen. De verdienste van deze studie is dat zij elke specialist interne communicatie een representatief kader en de nodige argumenten biedt om op een doordachte manier onze titelvraag met ja “en/of” neen te beantwoorden.},
 editor    = {Coninckx, Daniël and Gelders, Dave and Saelens, Dominiek and Stevens, Isabelle and Verckens, Jan Pieter},
 isbn     = {9789038213996},
 language   = {dut},
 pages    = {83},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {Exit het personeelsblad. Toegepast wetenschappelijk onderzoek naar personeelsbladen in Vlaanderen-anno 2010},
 year     = {2009},
}