Advanced search

Opstellen van een referentie- en afwegingskader voor natuurontwikkeling en -herstel op vermeste en verzuurde terreinen

(2006)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Beliën, Wouter, Erik Bomans, Lander Baeten, and Evy Ampoorter. 2006. “Opstellen Van Een Referentie- En Afwegingskader Voor Natuurontwikkeling En -herstel Op Vermeste En Verzuurde Terreinen”. Gent ; Brussel: Universiteit Gent. Vakgroep Bos- en waterbeheer ; Bodemkundige Dienst van België.
APA
Beliën, W., Bomans, E., Baeten, L., & Ampoorter, E. (2006). Opstellen van een referentie- en afwegingskader voor natuurontwikkeling en -herstel op vermeste en verzuurde terreinen. Gent ; Brussel: Universiteit Gent. Vakgroep Bos- en waterbeheer ; Bodemkundige Dienst van België.
Vancouver
1.
Beliën W, Bomans E, Baeten L, Ampoorter E. Opstellen van een referentie- en afwegingskader voor natuurontwikkeling en -herstel op vermeste en verzuurde terreinen. Gent ; Brussel: Universiteit Gent. Vakgroep Bos- en waterbeheer ; Bodemkundige Dienst van België; 2006.
MLA
Beliën, Wouter, Erik Bomans, Lander Baeten, et al. “Opstellen Van Een Referentie- En Afwegingskader Voor Natuurontwikkeling En -herstel Op Vermeste En Verzuurde Terreinen.” 2006 : n. pag. Print.
@misc{723470,
 author    = {Beli{\"e}n, Wouter and Bomans, Erik and Baeten, Lander and Ampoorter, Evy},
 language   = {dut},
 pages    = {166},
 publisher  = {Universiteit Gent. Vakgroep Bos- en waterbeheer ; Bodemkundige Dienst van Belgi{\"e}},
 title    = {Opstellen van een referentie- en afwegingskader voor natuurontwikkeling en -herstel op vermeste en verzuurde terreinen},
 year     = {2006},
}