Advanced search

Fiscaliteit en accountancy m.i.v. een inleiding tot het economisch recht en het handelsrecht

Bertel De Groote (UGent) and Els De Wielemaker (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Groote, Bertel, and Els De Wielemaker. 2006. “Fiscaliteit En Accountancy M.i.v. Een Inleiding Tot Het Economisch Recht En Het Handelsrecht.” In Wegwijzer Wetenschappelijk Werk : Bronnen Voor Papers En Verhandelingen in De Bedrijfseconomie, ed. Daniël Coninckx and Luc Van Ootegem, 123–141. Leuven: Lannoo Campus.
APA
De Groote, B., & De Wielemaker, E. (2006). Fiscaliteit en accountancy m.i.v. een inleiding tot het economisch recht en het handelsrecht. In Daniël Coninckx & L. Van Ootegem (Eds.), Wegwijzer wetenschappelijk werk : bronnen voor papers en verhandelingen in de bedrijfseconomie (pp. 123–141). Leuven: Lannoo Campus.
Vancouver
1.
De Groote B, De Wielemaker E. Fiscaliteit en accountancy m.i.v. een inleiding tot het economisch recht en het handelsrecht. In: Coninckx D, Van Ootegem L, editors. Wegwijzer wetenschappelijk werk : bronnen voor papers en verhandelingen in de bedrijfseconomie. Leuven: Lannoo Campus; 2006. p. 123–41.
MLA
De Groote, Bertel, and Els De Wielemaker. “Fiscaliteit En Accountancy M.i.v. Een Inleiding Tot Het Economisch Recht En Het Handelsrecht.” Wegwijzer Wetenschappelijk Werk : Bronnen Voor Papers En Verhandelingen in De Bedrijfseconomie. Ed. Daniël Coninckx & Luc Van Ootegem. Leuven: Lannoo Campus, 2006. 123–141. Print.
@incollection{697589,
 author    = {De Groote, Bertel and De Wielemaker, Els},
 booktitle  = {Wegwijzer wetenschappelijk werk : bronnen voor papers en verhandelingen in de bedrijfseconomie},
 editor    = {Coninckx, Daniël and Van Ootegem, Luc},
 isbn     = {902096349X},
 language   = {dut},
 pages    = {123--141},
 publisher  = {Lannoo Campus},
 title    = {Fiscaliteit en accountancy m.i.v. een inleiding tot het economisch recht en het handelsrecht},
 year     = {2006},
}