Advanced search

Studie naar rol van de plantairflexoren bij de transitie van wandelen naar lopen door middel van een pneumatisch aangedreven enkel-voet-exoskelet

(2008) p.18-18
Author
Organization
Abstract
Het tegenwerken van de plantairflexoren zorgt zoals verwacht voor een lagere transitiesnelheid, ondanks de enkelkinematica die een gunstigere kracht-lengte-conditie suggereert. In tegenstelling tot de resultaten van Neptune en Sasaki is de lagere transitiesnelheid dus niet uitsluitend te wijten aan contractiele condities. In tegenstelling tot Bartlett en Kram is de transitiesnelheid bij assistentie niet hoger. Dit is mogelijks te wijten aan de meer directe manipulatie van de plantairflexoren waarbij andere voorlopig onbekende determinanten die niet mee versterkt worden het effect van de assistentie op de plantairflexoren opheffen.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Fiers, Pieter, Benjamin D’Hollander, Philippe Malcolm, and Dirk De Clercq. 2008. “Studie Naar Rol Van De Plantairflexoren Bij De Transitie Van Wandelen Naar Lopen Door Middel Van Een Pneumatisch Aangedreven Enkel-voet-exoskelet.” In , ed. Wim Derave, 18–18.
APA
Fiers, P., D’Hollander, B., Malcolm, P., & De Clercq, D. (2008). Studie naar rol van de plantairflexoren bij de transitie van wandelen naar lopen door middel van een pneumatisch aangedreven enkel-voet-exoskelet. In Wim Derave (Ed.), (pp. 18–18). Presented at the 13de VK-symposium.
Vancouver
1.
Fiers P, D’Hollander B, Malcolm P, De Clercq D. Studie naar rol van de plantairflexoren bij de transitie van wandelen naar lopen door middel van een pneumatisch aangedreven enkel-voet-exoskelet. In: Derave W, editor. 2008. p. 18–18.
MLA
Fiers, Pieter, Benjamin D’Hollander, Philippe Malcolm, et al. “Studie Naar Rol Van De Plantairflexoren Bij De Transitie Van Wandelen Naar Lopen Door Middel Van Een Pneumatisch Aangedreven Enkel-voet-exoskelet.” Ed. Wim Derave. 2008. 18–18. Print.
@inproceedings{692146,
 abstract   = {Het tegenwerken van de plantairflexoren zorgt zoals verwacht voor een lagere transitiesnelheid, ondanks de enkelkinematica die een gunstigere kracht-lengte-conditie suggereert. In tegenstelling tot de resultaten van Neptune en Sasaki is de lagere transitiesnelheid dus niet uitsluitend te wijten aan contractiele condities. In tegenstelling tot Bartlett en Kram is de transitiesnelheid bij assistentie niet hoger. Dit is mogelijks te wijten aan de meer directe manipulatie van de plantairflexoren waarbij andere voorlopig onbekende determinanten die niet mee versterkt worden het effect van de assistentie op de plantairflexoren opheffen.},
 author    = {Fiers, Pieter and D'Hollander, Benjamin and Malcolm, Philippe and De Clercq, Dirk},
 editor    = {Derave, Wim},
 language   = {eng},
 location   = {Campus Jette, Brussel},
 pages    = {18--18},
 title    = {Studie naar rol van de plantairflexoren bij de transitie van wandelen naar lopen door middel van een pneumatisch aangedreven enkel-voet-exoskelet},
 year     = {2008},
}