Advanced search
Add to list

Een internationaal perspectief op professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen

Jan Peeters (UGent)
(2008)
Author
Promoter
(UGent)
Organization
Abstract
De achtergrond van deze PhD- studie is de vaststelling van een beleidsparadox inzake professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen. Deze studie zoekt een verklaring waarom er ondanks de grotere kwaliteietseisen die gesteld worden aan kinderopvang, steeds minder kwalificatievereisten gesteld worden.
Keywords
professionaliteit, deprofessionalisering, Vlaanderen, kinderopvang

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Peeters, Jan. Een Internationaal Perspectief Op Professionaliteit in de Kinderopvang in Vlaanderen. Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, 2008.
APA
Peeters, J. (2008). Een internationaal perspectief op professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen. Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, Gent.
Chicago author-date
Peeters, Jan. 2008. “Een Internationaal Perspectief Op Professionaliteit in de Kinderopvang in Vlaanderen.” Gent: Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen.
Chicago author-date (all authors)
Peeters, Jan. 2008. “Een Internationaal Perspectief Op Professionaliteit in de Kinderopvang in Vlaanderen.” Gent: Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen.
Vancouver
1.
Peeters J. Een internationaal perspectief op professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen. [Gent]: Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen; 2008.
IEEE
[1]
J. Peeters, “Een internationaal perspectief op professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen,” Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, Gent, 2008.
@phdthesis{691549,
  abstract     = {{De achtergrond van deze PhD- studie is de vaststelling van een beleidsparadox inzake professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen. Deze studie zoekt een verklaring waarom er ondanks de grotere kwaliteietseisen die gesteld worden aan kinderopvang, steeds minder kwalificatievereisten gesteld worden.}},
  author       = {{Peeters, Jan}},
  keywords     = {{professionaliteit,deprofessionalisering,Vlaanderen,kinderopvang}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{518}},
  publisher    = {{Universiteit Gent. Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen}},
  school       = {{Ghent University}},
  title        = {{Een internationaal perspectief op professionaliteit in de kinderopvang in Vlaanderen}},
  year         = {{2008}},
}