Advanced search
1 file | 32.40 MB Add to list

Moslims als inzet in religieuze, maatschappelijke en veiligheidsdiscours : de erkenning en institutionalisering van de islamitische eredienst in België

Author
Organization

Downloads

 • (...).pdf
  • full text (Published version)
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 32.40 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Kanmaz, Meryem, and Sami Zemni. “Moslims Als Inzet in Religieuze, Maatschappelijke En Veiligheidsdiscours : De Erkenning En Institutionalisering van de Islamitische Eredienst in België.” Diversiteit in Islam : Over Verschillende Belevingen van Het Moslim Zijn, edited by Els Vanderwaeren and Christiane Timmerman, vol. 7, Acco, 2008, pp. 109–56.
APA
Kanmaz, M., & Zemni, S. (2008). Moslims als inzet in religieuze, maatschappelijke en veiligheidsdiscours : de erkenning en institutionalisering van de islamitische eredienst in België. In E. Vanderwaeren & C. Timmerman (Eds.), Diversiteit in islam : over verschillende belevingen van het moslim zijn (Vol. 7, pp. 109–156). Leuven: Acco.
Chicago author-date
Kanmaz, Meryem, and Sami Zemni. 2008. “Moslims Als Inzet in Religieuze, Maatschappelijke En Veiligheidsdiscours : De Erkenning En Institutionalisering van de Islamitische Eredienst in België.” In Diversiteit in Islam : Over Verschillende Belevingen van Het Moslim Zijn, edited by Els Vanderwaeren and Christiane Timmerman, 7:109–56. Leuven: Acco.
Chicago author-date (all authors)
Kanmaz, Meryem, and Sami Zemni. 2008. “Moslims Als Inzet in Religieuze, Maatschappelijke En Veiligheidsdiscours : De Erkenning En Institutionalisering van de Islamitische Eredienst in België.” In Diversiteit in Islam : Over Verschillende Belevingen van Het Moslim Zijn, ed by. Els Vanderwaeren and Christiane Timmerman, 7:109–156. Leuven: Acco.
Vancouver
1.
Kanmaz M, Zemni S. Moslims als inzet in religieuze, maatschappelijke en veiligheidsdiscours : de erkenning en institutionalisering van de islamitische eredienst in België. In: Vanderwaeren E, Timmerman C, editors. Diversiteit in islam : over verschillende belevingen van het moslim zijn. Leuven: Acco; 2008. p. 109–56.
IEEE
[1]
M. Kanmaz and S. Zemni, “Moslims als inzet in religieuze, maatschappelijke en veiligheidsdiscours : de erkenning en institutionalisering van de islamitische eredienst in België,” in Diversiteit in islam : over verschillende belevingen van het moslim zijn, vol. 7, E. Vanderwaeren and C. Timmerman, Eds. Leuven: Acco, 2008, pp. 109–156.
@incollection{683366,
 author    = {{Kanmaz, Meryem and Zemni, Sami}},
 booktitle  = {{Diversiteit in islam : over verschillende belevingen van het moslim zijn}},
 editor    = {{Vanderwaeren, Els and Timmerman, Christiane}},
 isbn     = {{9033466589}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{109--156}},
 publisher  = {{Acco}},
 series    = {{Sociale InZichten}},
 title    = {{Moslims als inzet in religieuze, maatschappelijke en veiligheidsdiscours : de erkenning en institutionalisering van de islamitische eredienst in België}},
 volume    = {{7}},
 year     = {{2008}},
}