Advanced search

Participatie op wijkniveau: hefboom voor democratische vernieuwing?

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Rynck, Filip, Van de Mosselaer Elke, Karolien Dezeure, and Marc Verheirstraeten. 2008. “Participatie Op Wijkniveau: Hefboom Voor Democratische Vernieuwing?” In De Stad in De Wijk: Gebiedsgericht Werken in Vlaamse Steden En Gemeenten, ed. Filip De Rynck, 141–156. Brussel ; BELGIUM: Politeia.
APA
De Rynck, F., Elke, V. de M., Dezeure, K., & Verheirstraeten, M. (2008). Participatie op wijkniveau: hefboom voor democratische vernieuwing? In F. De Rynck (Ed.), De stad in de wijk: gebiedsgericht werken in Vlaamse steden en gemeenten (pp. 141–156). Brussel ; BELGIUM: Politeia.
Vancouver
1.
De Rynck F, Elke V de M, Dezeure K, Verheirstraeten M. Participatie op wijkniveau: hefboom voor democratische vernieuwing? In: De Rynck F, editor. De stad in de wijk: gebiedsgericht werken in Vlaamse steden en gemeenten. Brussel ; BELGIUM: Politeia; 2008. p. 141–56.
MLA
De Rynck, Filip, Van de Mosselaer Elke, Karolien Dezeure, et al. “Participatie Op Wijkniveau: Hefboom Voor Democratische Vernieuwing?” De Stad in De Wijk: Gebiedsgericht Werken in Vlaamse Steden En Gemeenten. Ed. Filip De Rynck. Brussel ; BELGIUM: Politeia, 2008. 141–156. Print.
@incollection{682052,
 author    = {De Rynck, Filip and Elke, Van de Mosselaer and Dezeure, Karolien and Verheirstraeten, Marc},
 booktitle  = {De stad in de wijk: gebiedsgericht werken in Vlaamse steden en gemeenten},
 editor    = {De Rynck, Filip},
 isbn     = {978-2-509-00175-7},
 language   = {eng},
 pages    = {141--156},
 publisher  = {Politeia},
 title    = {Participatie op wijkniveau: hefboom voor democratische vernieuwing?},
 year     = {2008},
}