Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Ontwikkelen van een opvolgingsysteem voor het agrobusinesscomplex in Vlaanderen en opmaak van een rapport met een toestandsbeschrijving: Technische bijlage bij het toestandsrapport – monitoring- en analysemethodiek

K Van Dingenen, A Wautelet, Bert Vermeire UGent and Xavier Gellynck UGent (2008)
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (report)
publication status
published
subject
pages
96 + bijlagen pages
publisher
Vlaamse Overheid, Departement Landbouw en Visserij, Afdeling Monitoring en Studie
place of publication
Brussel
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
copyright statement
I don't know the status of the copyright for this publication
id
678423
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-678423
date created
2009-06-04 15:44:35
date last changed
2017-01-02 09:57:27
@misc{678423,
 author    = {Van Dingenen, K and Wautelet, A and Vermeire, Bert and Gellynck, Xavier},
 language   = {dut},
 pages    = {96 + bijlagen},
 publisher  = {Vlaamse Overheid, Departement Landbouw en Visserij, Afdeling Monitoring en Studie},
 title    = {Ontwikkelen van een opvolgingsysteem voor het agrobusinesscomplex in Vlaanderen en opmaak van een rapport met een toestandsbeschrijving: Technische bijlage bij het toestandsrapport -- monitoring- en analysemethodiek},
 year     = {2008},
}

Chicago
Van Dingenen, K, A Wautelet, Bert Vermeire, and Xavier Gellynck. 2008. “Ontwikkelen Van Een Opvolgingsysteem Voor Het Agrobusinesscomplex in Vlaanderen En Opmaak Van Een Rapport Met Een Toestandsbeschrijving: Technische Bijlage Bij Het Toestandsrapport – Monitoring- En Analysemethodiek”. Brussel: Vlaamse Overheid, Departement Landbouw en Visserij, Afdeling Monitoring en Studie.
APA
Van Dingenen, K., Wautelet, A., Vermeire, B., & Gellynck, X. (2008). Ontwikkelen van een opvolgingsysteem voor het agrobusinesscomplex in Vlaanderen en opmaak van een rapport met een toestandsbeschrijving: Technische bijlage bij het toestandsrapport – monitoring- en analysemethodiek. Brussel: Vlaamse Overheid, Departement Landbouw en Visserij, Afdeling Monitoring en Studie.
Vancouver
1.
Van Dingenen K, Wautelet A, Vermeire B, Gellynck X. Ontwikkelen van een opvolgingsysteem voor het agrobusinesscomplex in Vlaanderen en opmaak van een rapport met een toestandsbeschrijving: Technische bijlage bij het toestandsrapport – monitoring- en analysemethodiek. Brussel: Vlaamse Overheid, Departement Landbouw en Visserij, Afdeling Monitoring en Studie; 2008.
MLA
Van Dingenen, K, A Wautelet, Bert Vermeire, et al. “Ontwikkelen Van Een Opvolgingsysteem Voor Het Agrobusinesscomplex in Vlaanderen En Opmaak Van Een Rapport Met Een Toestandsbeschrijving: Technische Bijlage Bij Het Toestandsrapport – Monitoring- En Analysemethodiek.” 2008 : n. pag. Print.