Advanced search
Add to list

Innovatie door clustervorming in de voedingsindustrie

Bert Vermeire (UGent) and Xavier Gellynck (UGent)
(2006) WEST-VLAANDEREN WERKT. 48(4). p.16-19
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Vermeire, Bert, and Xavier Gellynck. “Innovatie Door Clustervorming in de Voedingsindustrie.” WEST-VLAANDEREN WERKT, vol. 48, no. 4, Westvlaams Ekonomisch Studiebureau, 2006, pp. 16–19.
APA
Vermeire, B., & Gellynck, X. (2006). Innovatie door clustervorming in de voedingsindustrie. WEST-VLAANDEREN WERKT, 48(4), 16–19.
Chicago author-date
Vermeire, Bert, and Xavier Gellynck. 2006. “Innovatie Door Clustervorming in de Voedingsindustrie.” WEST-VLAANDEREN WERKT 48 (4): 16–19.
Chicago author-date (all authors)
Vermeire, Bert, and Xavier Gellynck. 2006. “Innovatie Door Clustervorming in de Voedingsindustrie.” WEST-VLAANDEREN WERKT 48 (4): 16–19.
Vancouver
1.
Vermeire B, Gellynck X. Innovatie door clustervorming in de voedingsindustrie. WEST-VLAANDEREN WERKT. 2006;48(4):16–9.
IEEE
[1]
B. Vermeire and X. Gellynck, “Innovatie door clustervorming in de voedingsindustrie,” WEST-VLAANDEREN WERKT, vol. 48, no. 4, pp. 16–19, 2006.
@article{670576,
  author       = {{Vermeire, Bert and Gellynck, Xavier}},
  issn         = {{1374-6235}},
  journal      = {{WEST-VLAANDEREN WERKT}},
  language     = {{dut}},
  number       = {{4}},
  pages        = {{16--19}},
  publisher    = {{Westvlaams Ekonomisch Studiebureau}},
  title        = {{Innovatie door clustervorming in de voedingsindustrie}},
  volume       = {{48}},
  year         = {{2006}},
}